Музикантите от група Jeremy? се окичиха с голямата награда от

...
Музикантите от група Jeremy? се окичиха с голямата награда от
Коментари Харесай

Jeremy? са големите победители в конкурса Пролет 2019 на БНР

Музикантите от група Jeremy? се окичиха с огромната премия от юбилейното издание на състезанието „ Пролет 2019 “, проведен за 50-и път от Българското национално радио. Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Емо Бонев победиха с песента си Day After Day, писана особено за форума в продължение на към година.

Музиката на парчето е дело на Мустафов и Колев, а текстът – на Мустафов и Гергана Нойква. Така, Jeremy? си завоюваха правото да се включат във фестивала „ Евросоник “ в холандския град Грьонинген. Освен първата премия на журито, инди-рок групата завоюва още приз, както на музикалната, по този начин и на журналистическата колегия.

Много изненадващо, за първи път ни се случва нещо сходно – взехме три награди от самия конкурс, присъдени от три разнообразни комисии.

Чудехме се дали имаме късмет за някаква награда… и е доста изненадващо да получим три награди, може би най-стойностните в целия конкурс “, призна Мустафов пред БНР.

В рамките на 50-то издание на „ Пролет “, със специфичната премия за присъединяване в тазгодишното издание на Радио Парк фест, който ще се организира през юни, завоюва група IVA. Слушателите на БНР отличиха Saint Electrics и песента им Inside my dream.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР