Музикантите от D2 ще зарадват своите почитатели с нов сингъл

...
Музикантите от D2 ще зарадват своите почитатели с нов сингъл
Коментари Харесай

D2 с премиера на ново видео „Марс“ и ексклузивен концерт

Музикантите от D2 ще зарадват своите фенове с нов сингъл и видео, озаглавени „ Марс “.
Официалната премиера на видеото ще се състои на 26 януари (събота), в столичния София Лайв Клуб, придружена от ударен лайв концерт с най-хубавото от групата!
„ Марс “ е по музика и аранжимент на D2, a текстът е основан от Руши Видинлиев, с който групата работи и по предходния си сингъл „ Егоист”. Песента е записана през лятото на 2018 година преди Деян Каменов – Дидо да влезе в риалити шоуто „ Фермата “, а клипът е сниман, малко откакто вокалистът на D2 стана победител в шоуто.
Режисьор на видеото е Валери Милев, който предлага на феновете на хубавата музика неповторимо образно странствуване към далечните светове на „ Марс “. В безспорен синхрон със стилната визия на „ Марс “ е и очарователното наличие на красивата Радина Филипова – талисманът на българската художествена гимнастика.

Видеоклипът е осъществен с вдъхновяващата поддръжка на Nescafe Dolce Gusto, марката която още един път демонстрира, че поддържа българските актьори и просвета, както и със съдействието на Националната обсерватория „ Рожен “ и нейния шеф - доктор Никола Петров. Във видеото музикантите от D2 са с най-актуалните модели очила на оптики Leonardo, и облечени с модерните костюми на Sergio Barone.
Веднага след формалната премиера на „ Марс “, D2 започват и национално клубно турне допълнително от двайсет български града.
Цени на билетите за концерта на D2:
Предварителна продажба: 15 лв.
В деня /на място: 20 лв.
Билети може да закупите и онлайн, на eventim.bg - от тук: https://bit.ly/2slmNuB
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР