Музикантите от британската рок група "Куин" ще се изявят на

...
Музикантите от британската рок група "Куин" ще се изявят на
Коментари Харесай

Queen „ще разтърсят“ церемонията за наградите Оскар

Музикантите от английската рок група " Куин " ще се изявят на идната гала за премиите Оскар на фона на касовия триумф на музикалната драма " Бохемска рапсодия ", съобщи Ройтерс, базирайки се на уредниците.

"Това реалност ли е? Или единствено фикция? Приветстваме с добре пристигнали " Куин " и Адам Ламбърт на тазгодишните Оскари “, гласи известието на американската Академия за кинематографично изкуство и просвета в Twitter .

Групата, историята на чийто починал фронтмен Фреди Меркюри споделя филмът " Бохемска рапсодия ", понастоящем включва истинските членове Брайън Мей и Роджър Тейлър . Като вокал се изявява някогашната звезда от шоуто " Американски кумир " Адам Ламбърт .

 t Getty

" Куин " и Адам Ламбърт ще ви раздрусат ", гласи туит на бандата, в който се показва и датата 24 февруари, когато ще бъдат раздадени оценките на киноакадемията.

Музикалната драма " Бохемска рапсодия " е номинирана в пет категории за Оскар. Сред тях е номинацията за най-хубав артист за Рами Малек , който се превъплъщава в облика на Фреди Меркюри . Лентата обаче не е номинирана в музикалните категории за ария от филм и истинска музика.

Легендарният вокал на " Куин " умира от затруднения от СПИН на 45-годишна възраст в Лондон през 1991 година, напомня организацията.

 t Getty

" Бохемска рапсодия " осъществя над 854 милиона $ в интернационалния бокс-офис, трансформирайки се в най-успешния музикален биографичен филм в историята.

От киноакадемията не разкриват кои песни ще изпълнят " Куин " и Адам Ламбърт на церемонията, която за първи път от 30 години ще премине без водещ.

 t Getty

Освен на " Куин " и Адам Ламбърт , гостите на гала ще имат опцията да се насладят на осъществяването на Лейди Гага и Брадли Купър, които ще показват номинираната ария " Shallow " от " Роди се звезда ". Бет Мидлър ще пее парчето " The Place Where Lost Things Go " от кино лентата " Мери Попинз се завръща ".

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти ", в която ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР