Музиканти от Ню Орлиънс отказаха на Кристина Агилера да се

...
Музиканти от Ню Орлиънс отказаха на Кристина Агилера да се
Коментари Харесай

Музиканти отказаха да пеят с Кристина Агилера, не я разпознали

Музиканти от Ню Орлиънс отхвърлиха на Кристина Агилера да се качи при тях на сцената. Причината – членовете на локалната реге тайфа Claude Bryant And All The Stars не разпознали петкратната носителка на “Грами”.

Певицата дойде в Ню Орлиънс ден преди концерта си, част от турнето й в поддръжка на албума Liberation. Същата вечер посетила и заведението Café Negril, където свирели Claude Bryant And All The Stars. Агилера се забавлявала и танцувала цяла нощ, издава източник пред Billboard. Това била и повода тя да изиска да изпее взаимно парче с групата. Изпълнителката на Hurt била посрещната обаче с отвод.

Още на идната вечер, певицата описа куриозния случай и на почитателите си по време на присъединяване си. “Отидох в този дребен бар, където присъединяване имаше въпросната група. Бях дружно с няколко от танцьорите ми. Отидох при фронтмена и му споделих: Нека се кача на сцената, може би ще изпеем нещо, ще е готино. Той даже не ми даде да се доближа до микрофона. Беше малко по-възрастен, не ми се зарадва.”, показа Агилера.

“Съжалявам, Кристина. Не те разпознах. Наистина не я разпознах, тъй като носеше шапка, която скриваше очите й. Беше облечена в необятна тениска. И не се представи”, извини се скоро по-късно и водачът на Claude Bryant And All The Stars пред WGNO.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР