Музикантът Стоян Роянов-Я-Я безспорно бе един от най-колоритните участници във

...
Музикантът Стоян Роянов-Я-Я безспорно бе един от най-колоритните участници във
Коментари Харесай

Я-Я попиля съквартирантите след излизането от Къщата и обяви: Иммам нужда от психичко лечение

Музикантът Стоян Роянов-Я-Я несъмнено бе един от най-колоритните участници във " ВИП брат ". Снощи той излезе от Къщата, а преди минути в " На кафе " бе излъчено изявление с него, в което се изрече много остро за огромна част от съквартирантите.

" Исках да изляза, несъмнено. Казвах си " де тоз шанс? Е, този шанс доди ". Не желаех да оставам там. Простащината, незнанието и неприятният усет щяха да продължат да ме заобграждат. Без Станимир Гъмов. С него може би един-два пъти не сме се разбрали кой споделил простак, кой тъп. Но аз не съм спирал да го обичам, с помощта на него аз устоях там, бях на смехотерапия. Иначе колкото да мина времето. Меса хвърчаха във въздуха. То би трябвало да се споделя " кланица.ком ". Радвам се, че този призрачен сън свърши и аз ще мога да прегърна кислорода, с който живеят жена ми и щерка ми и всичките ми най-скъпи хора. Въобще не ме интересува за какво не са ме разбрали. Нека всеки гласоподава за каквото желае, само че аз съм в противоречие с псевдоинтелигенцията плиткоумна и с незнанието, простотията, пошлостта, простащината и неприятния усет. То пречи за развиването на чистата мисъл и светлината на сърцето. Затова, когато всички решат, че са подготвени за това противоречие, дано се включат. Ако не - дано бъдем агнец към заколение. Аз не мога да се оплача, че не срещнах схващане - нали не бях линчуван? ", сподели ексцентричният музикант.

С типичния си и леко чудноват изказ той сподели: " Сега нуждая се от психичко лекуване. Искам да видя щерка ми и жена ми, в случай че те желаят да ме видят ".

Запитан от репортерката Ина Чочева за изневярата от преди години, за която си е признал в предаването, Я-Я оттговори: " Изневярата идва когато си простак и когато се поддадеш на низките човешки пристрастености, след което идва пъкълът, и надлежно който има ум да се поправи и продължи. Надявам се, че жена ми има здрав разсъдък и няма да съм доста нацапан, когато я видя в очите ".

Накрая той приключи с думите " Направо нямам доверие, че излязох от това нещо ", сслед което стартира да пее в личния си жанр песни в ефира.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР