Музикантът Панайот Панайотов обяви, че нова песен, в която ще

...
Музикантът Панайот Панайотов обяви, че нова песен, в която ще
Коментари Харесай

След естрадните войни: Панайот Панайотов с нова песен, в която ще има „мижав интерес“

Музикантът Панайот Панайотов разгласи, че нова ария, в която ще участва „ мижав интерес “, ще е една от изненадите в иден негов концерт.

Фразата стана шлагер след скандал сред него и Кичка Бодурова.

Размяната на репликите сред музикантите в обществените беше избрана като " скандал ".

И този, като другите кавги у нас бързо заглъхва, само че една имитация ще живее дълго - " заради мижав интерес ". С този мотив Панайот Панайотов разгласи във " Facebook ", че няма да взе участие в концерта на колежката си Кичка Бодурова в Бургас.

Според Бодурова причина да не взе участие е и грубото му отношение и горивото, за което той желал да му бъде платено и отказал да пътува с различен хора, тъй като желал да е самичък.

" Такива случки, инфекции сред нас в шоубизнеса се случват на годината няколко пъти, тъй като едни споделят едно, а други един тип не си удържат на думата. Всеки всеки желае място под слънцето. Това е шоубизнес ", сподели Панайотов.

Той отхвърли цената на горивото да е повода за абсурда.

Тук става въпрос за правила, добави артистът и изясни, че фразата заради мижав интерес му е пристигнала на момента и се радва дори, че има такава реакция.

" Така взех решение за себе си, най-вероятно търсейки повода към себе си, и това известие, което получих - е мижави интерес към концерта, надлежно и към мен. Това ме касае и мен и аз трябваше да бъда специфичен посетител на този огромен концерт и за това. Така взех решение, по този начин съм го направил, тъй като мога. Освен това видях в интернет видях схема на салона и продажбите и беше доста мижаво всичко продаденото за концерта. Дано към този момент всичко да се е напълнило и да друга обстановката, само че тогава на мен по този начин ми пристигна, по този начин ми текна ", изясни още Панайотов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР