Музикантът Любо Киров се е пропил покрай многобройните си ангажименти.

...
Музикантът Любо Киров се е пропил покрай многобройните си ангажименти.
Коментари Харесай

Любо Киров залитна по лош път и...

Музикантът Любо Киров се е пропил около многочислените си задължения. Певецът печели близо 50 бона на месец от участия, само че напоследък натоварването и стресът са му основали съществени проблеми... с алкохола.

Преди всяка театрална изява изпълнителят се наливал с алкохол, с цел да освобождава напрежението, а персоналният му връх бил цяла бутилка концентрат, издават негови сътрудници, представени от в. "Уикенд ".

Запознати описват, че по време на едно от последните си участия артистът още веднъж прекалил със спиртните питиета, което в един миг го трансформирало в доста нападателен персонаж. В паузата сред осъществяванията Любо дочул по какъв начин двама от присъстващите го разискват и не се стърпял да фрасне в лицето единия от тях.

„ Любо се държа в действителност несъответстващо. Личеше си отдалеко, че е доста пийнал!”, изясняват очевидци.

За благополучие, защитата на заведението бързо се намесила и предотвратила по-сериозни последици. В свои изявленията Киров е споделял, че преди години с доста старания е преборил проблемите със зависимостите, само че наподобява отново е залитнал в неправилната посока.

Близките му го посъветвали да си вземе отмора и да се отърси от напрежението, с цел да не изпада различен път в сходни крайности.

„ Аз съм човек на изкуството. Нормално е да пия понякога, не е закононарушение!”, оправдавал се Любо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР