Музикантът и действащ депутат - Калин Вельов се оказа скрит

...
Музикантът и действащ депутат - Калин Вельов се оказа скрит
Коментари Харесай

Депутат свали маска в Маскираният певец

Музикантът и настоящ народен представител - Калин Вельов се оказа прикрит под втората свалена маска в "Маскираният артист ". Името на гербаджията обаче по този начин и не се спрягаше в продукцията на Нова телевизия, а панелистите Марта Вачкова, Азис, Алекс Раева и Владо Пенев останаха безмълвни от краха си в разгадаването на облиците.

„ Много ми беше мъчно да се скрия и да не се дръзвам. Предизвикателство беше да скрия латино същността си и да не мога съвсем да се движа “, изясни Вельов за задачата да вдъхне живот на Куфарът, под чиято маска се криеше. От панела допуснаха, че Вельов може да е Филип Аврамов или Станимир Гъмов, както и към журналиста от утринния блок на Нова Румен Бахов.



Нови борби развълнуваха феновете на мистериозното шоу. Букетът се изправи против Гъбарко, Порцеланът влезе в дуел с Госпожицата, а в епична тройна борба участваха Носорогът, Прилепът и Куфарът. Детективските умения на Панела още веднъж бяха подложени на тествания и измежду обвинените се чуха имената на Дара Екимова, Милица Гладнишка, Михаела Маринова, Алма, Сантра, DJ Дамян, Иво Димчев и други

Докато напрежението за последната борба се покачваше, сцената бе превзета от още една маска от предходния сезон на „ Маскираният артист “. Този път под костюма на Златния се криеше не Кристиан Кирилов, а спечелилият от втория сезон на формата - Борислав Захариев – Боби Турбото. „ Искам да кажа, че доста обичам всички от Панела”, показа Боби за присъединяване си в предаването. Звездните следователи се затрудниха от подвеждащия отговор на маската и още веднъж не познаха артиста. Сред догатките им се оказаха имената на Ивайло Захариев, Ненчо Балабанов и Шеф Манчев.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР