Музикантът Хосе Луис“ Васкес от Soft Moon беше един от

...
Музикантът Хосе Луис“ Васкес от Soft Moon беше един от
Коментари Харесай

Музикантът и диджей на Soft Moon сред тримата намерени мъртви в таванско помещение в Лос Анджелис поради предполагаема свръхдоза фентанил

Музикантът Хосе „ Луис “ Васкес от Soft Moon беше един от тримата души, открити мъртви от хипотетична свръхдоза фентанил в таванско помещение в Лос Анджелис, дружно с техно DJ Silent Servant и брачната половинка му.

44-годишният Васкес беше открит мъртъв в четвъртък дружно с диджея, с същинско име Джон „ Хуан “ Мендес, и брачната половинка на Мендес, 43-годишната Симон Линг, след обществена инспекция, оповестиха източници пред Los Angeles Times.

Въпреки че правосъдният доктор не разкри повода за гибелта, тя се проверява като допустимо предозиране с фентанил, откакто на мястото на случая в мансардата на диджея бяха открити такъми, споделиха източници на вестника.

Васкес завоюва световна почитател база със своя постпънк план Soft Moon и издаде пет албума, както и няколко ремикса и EP-та. Той също е на турне с реализатори, в това число Depeche Mode, Interpol и Mogwai.

„ С огромна горест оповестяваме, че нашият безценен другар, Луис Васкес умря “, потвърдиха страниците на Soft Moon в соци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР