Музикантът Дони е странна птица, но такива са и фенките

...
Музикантът Дони е странна птица, но такива са и фенките
Коментари Харесай

Дони отказа секс на фенка, тя опита да го убие



Музикантът Дони е странна птица, само че такива са и фенките му. Най-напористата от почитателките му даже стигнала толкоз надалеч в мераците си да преспи с него, че му поръчала магия. Поп артистът се опитвал да отблъсне момичето, само че то не желало и да чуе за отвод.

По времето, когато сътрудник на Дони бе не житейската му половинка Нети, а композиторът Момчил Колев, двамата се радваха на голяма известност. Мераците на почитателките им постоянно надхвърляли желанието за подпис. Артистичният Дони най-редовно получавал оферти за брак и секс, които по принцип го ласкаели. Една от най-обсебените последователки обаче минала границата. Именно с нея Дони имал най-големи неприятности.

Девойката съумяла да откри домашния му телефон и почнала да му досажда с позвънявания. Напористата мома звъняла когато и да е на денонощието с вярата да чуе гласа на Дони. Когато никой не й вдигал, дошла пред дома му. Изпълнителят на „ Уморени крила ” решил, че фенката е просто една фанатично влюбена в своя кумир маниачка, която настойчиво го преследва. Подозренията му обаче се опровергали, когато един ден намерил в пощенската си кутия плик със необичайно наличие. Щом го отворил, ексцентрикът изпаднал в смут. Вътре имало застрашителен колаж. На изрязана от вестник фотография на артиста били разлепени десетки черни птичи пера. Нямало подозрение, че пратката е магия и той я изхвърлил, написа " Уикенд ".

Притеснен, Дони незабавно се допитал до специалисти в света на окултното, а те още повече го шашнали, откакто му разказали, че перата са един от обичаните принадлежности на магьосниците в черните вълшебства. Дълго време музикантът не успявал да се успокои. Още повече, че в десетки свои изявленията е признавал, че страда от орнитофобия - заболяване на душeвността, при което човек изпитва под паника боязън от пернати твари. Пациентите с орнитофобия се паникьосват, когато към тях се приближи даже дребно врабче. В припадък на суматоха, е допустимо да се появят зной, трептене, виене на свят, гадене и ускорено сърцетуптене.

За собствен шанс след случая Дони спрял да получава писма от полудялата си почитателка. И до през днешния ден обаче си спомнял за преживения смут и разказвал с неспокойствие за него. А страхът, че лудата може да се завърне, все по този начин го преследвала. Спасение от страховитите мисли Дони намерил в духовното си рационализиране. Той прекарвал дните си в четене на тибетски книги, а постоянно отскачал и до Непал.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР