Музикантът Димитър Ковачев-Фънки направи емоционално признание в ефира на „Като

...
Музикантът Димитър Ковачев-Фънки направи емоционално признание в ефира на „Като
Коментари Харесай

Фънки призна: Имам втора жена

Музикантът Димитър Ковачев-Фънки направи прочувствено самопризнание в ефира на „ Като две капки вода”, чу Hotnews.bg. Той особено помоли водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека да му дадат думата, с цел да направи известие. След като я получи Фънки разгласи, че честити рождения ден на своята втора жена.



Първо публиката на предаването ахна от изненада, само че Ковачев побърза да посочи, че приказва за Алекс Сърчаджиева, която през вчерашния ден чества рожден ден. Най-добрият другар на умрелия брачен партньор на актрисата честити празника на Александра, а към благопожеланията се причислиха и другите членове на журито Катя от дует „ Ритон” и Хилда Казасян. „ Алекс, обичаме те”, викнаха и водещите.

Сърчаджиева е изключително близа със семейство на Ковачев. В едно от редките си телевизионни изявленията тя призна, че е живяла в дома на Фънки, до момента в който Ласкин берял душа в болничното заведение. Именно у тях е заварила ужасната новина за неговата гибел. Ковачев бе неразделно до вдовицата и в идващите месеци.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР