Музикант, който беше нападнат по време на изпълнение в метрото

...
Музикант, който беше нападнат по време на изпълнение в метрото
Коментари Харесай

Челистът на Subway казва, че нападението „адски боли“ и сега иска повече защита за изпълнителите

Музикант, който беше атакуван по време на осъществяване в метрото на Ню Йорк предходната седмица, в този момент приканва за нараснали ограничения за сигурност за сътрудници художници.

Iain Forrest, 29-годишен електрически виолончелист, който свири под името „ Eyeglasses “, сподели пред NBC News, че образува коалиция, с цел да упорства за по-силна отбрана на музикантите от метрото, откакто той беше атакуван на жп гара 34th Street Herald Square в Манхатън предходната седмица.

Видео на случая демонстрира по какъв начин неидентифицираната жена гледа Форест, до момента в който извършва. След това тя сграбчва металната му бутилка с вода от земята и го блъска в тила, преди да избяга. В момента полицията приканва обществеността да помогне за идентифицирането на дамата.

Форест, който сподели, че офанзивата „ пъклен боли “, не е получил никакви дълготрайни пострадвания. Но случаят накара виолончелиста, който е част от програмата за театрални изкуства на Metropolitan Transportation Authority Music Unde...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР