Музикалното трио Джонас Брадърс получи своя звезда на Алеята на

...
Музикалното трио Джонас Брадърс получи своя звезда на Алеята на
Коментари Харесай

Колко е сладко! Вижте момиченцето на Приянка Чопра и Ник Джонас, което направи публичния си дебют

Музикалното трио Джонас Брадърс получи своя звезда на Алеята на славата в понеделник , а събитието стана мотив огромното им семейство да се събере на едно място под прожекторите.

Докато на подуима стояха Кевин, Ник и Джо Джонас , от първи ред в публиката ги подкрепяха техните съпруги – Даниел Джонас, Приянка Чопра и Софи Търнър , както и множеството им деца. Освен че пред фотографите застанаха дъщерите на Даниел и Кевин – Алена Роуз и Валентина Анджелина , на събитието за първи път беше показано обществено и момичето на Ник и Приянка Чопра Джонас .
                             

Камерите уловиха Малти Мари, която се роди през януари 2022 година, в ръцете на майка си. Дъщеричката на звездната двойка е единствено на 1 годинка, само че към този момент направи първата си поява със жанр , облечена в ярко костюмче от сако и къси панталонки, бяла риза и лента за коса в същия цвят.

До нея Приянка Чопра носеше кафява рокля с драперии, а Ник Джонас не пропусна да благодари на брачната половинка си по време на своята тирада. „ Към моята красива брачна половинка: ти си спокойствието в лудостта, скалата в бурята и обичам брака си с теб. Това е най-големият подарък, обичам да бъда родител с теб “ , сподели музикантът от сцената.

След като отдели миг, с цел да каже „ Здравей, скъпа “ на щерка си, той се обърна още към нея: „ Нямам самообладание да дойда тук с теб след 15 години и да те засрамя пред приятелите ти. “ Вижте още фотоси в галерията тук:
 Приянка Чопра и Ник Джонас демонстрираха за първи път щерка си на обществено събитие  Приянка Чопра и Ник Джонас демонстрираха за първи път щерка си на обществено събитие  Приянка Чопра и Ник Джонас демонстрираха за първи път щерка си на обществено събитие  Приянка Чопра и Ник Джонас демонстрираха за първи път щерка си на обществено събитие
По-рано тази година Приянка Чопра украси януарския брой на Vogue . В изявление за американското издание тя показа повече за компликациите да стане родител и театралничи с Малти, само че без към момента да разкрива лицето ѝ.



На Алеята на славата, намираща се на фамозния бул. „ Холивуд “, отсъстваха децата на Джо Джонас и Софи Търнър . Актрисата обаче изглеждаше зашеметяващо в напълно алена визия от Magda Butrym .
Вижте фотоси в галерията тук:
 Джонас Брадърс получиха звезда на Алеята на славата в компанията на фамилията си  Джонас Брадърс получиха звезда на Алеята на славата в компанията на фамилията си  Джонас Брадърс получиха звезда на Алеята на славата в компанията на фамилията си  Джонас Брадърс получиха звезда на Алеята на славата в компанията на фамилията си
По време на церемонията Джонас Брадърс оповестиха новия си албум , озаглавен “The Album ”, който ще излезе на 5 май. По думите на Кевин шестата музикална сбирка на групата ще бъде въодушевена от 70-те и въздействието на Би Джийс, изяснява по-рано Кевин пред.

След издаването на албума им “Happiness Begins ” преди четири години тримата братя станаха татковци, което наподобява, че е оказало огромно въздействие върху новата им музика. „ Посоката на текстовете, историите, които описваме... Промениха се доста “, споделя Джо и показва още едно значимо основание. „ Мисля за обстоятелството, че нашите деца ще слушат тази музика. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР