Музикалното шоу Звездите в нас се появи на екран с

...
Музикалното шоу Звездите в нас се появи на екран с
Коментари Харесай

АБСОЛЮТНА БОЗА: Халваджиян, спри Звездите в нас!

Музикалното шоу " Звездите в нас " се появи на екран с огромни упоритости от страна на продуцента Маги Халваджиян, а феновете чакаха шоуто да бъде изпипано най-малко като " Като две капки вода ". Очакванията се разминаха с действителността. 

Зрителите обявиха възмущението си още по време на първия концерт, само че дадоха втори късмет на шоуто. След излъчването му в обществените мрежи ври и кипи от отрицателни мнения и от ден на ден почитатели декларират, че се отхвърлят да го гледат и че " Гласът на България " в конкурентната телевизия го бие по всички индикатори.

Възмущението на феновете идва на първо място от некомпетентността на журито, формирано от остарели приятелки на продуцентитр. Маги е поканил в тази роля да влязат Тита, Софи Маринова, Виктор Калев и Дони. Тийнсензацията Тита сама признава, че няма концепция какво прави в това шоу и че не може да прави оценка. Същото твърди и ромската певица. 

В първия епизод съдиите с отсъстващо музикално обучение те изгониха най-силния тим до момента - този на Лили Иванова, който се оказа любимец на цяла България. Вместо това пък напред продължи подправеният " Отбор Софи Маринова ".

Във втория концерт също изгониха двата най-силни тима - на Мария Илиева и Мария Калас. Вместо това напред продължи " Отбор Тони Стораро ". А единствено преди петилетка Халваджиян се кълнеше, че в негово предаване в никакъв случай няма да пее чалга реализатор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР