Музикалното риалити Х Фактор“ няма да се излъчва, узна HotArena.

...
Музикалното риалити Х Фактор“ няма да се излъчва, узна HotArena.
Коментари Харесай

Спират „Х фактор“, тъй като свършиха талантите! Гери-Никол е най-успялата участничка от формата

Музикалното риалити „ Х Фактор “ няма да се излъчва, разбра HotArena.

Поне тази година. Причината не е спор сред продуцента Маги Халваджиян и Нова телевизия. Истината се оказва банална и тя е, че няма нови гении, които да създадат шоуто забавно . Още преди да разгласят началото на формалните кастинги, екипът на предаването прави предварителни прослушвания в дребните градове, с цел да види дали има атрактивни претенденти, писа „ България Днес “.

Това, че България е цялостна с надарени пеещи хора, е мит, не е правилно. Има гении, само че не са чак толкоз доста, та да се вършат „ Х Фактор “ и „ Гласът на България “ всяка година ", искрено призна и Маги Халваджиян.

Според него няма смисъл да се вършат излъчвания, за които е авансово ясно, че множеството участници са с посредствени благоприятни условия. Досега " Х Фактор " е произвело най-вече звезди на музикалната сцена. За триумфа им съществена заслуга има и Саня Армутлиева . Тя изстреля на върха Гери-Никол, Дара, Тита и Жана Бергендорф . Според екипа на предаването това също се дължи на доста предварителни изследвания.

Не всички обаче съумяват да пробият даже откакто завоюват надпреварата. Славин Славчев, Ангел и Моисей, както и Жана Бергендорф бързо се скараха с Армутлиева, а последната победителка Християна Луизу съвсем не прекарва време в България, а в родината си Кипър.

Точно заради тази причина продуцентите са решили, че на този стадий не си заслужава да се вложат милиони в сходно шоу. Те залагат на " Като две капки вода ", което подсигурява висок рейтинг и доходи от реклама единствено поради звездите, които вземат участие в него. Така към този момент Халваджиян остава единствено с едно предаване в „ Нова “, като бъдещето на " Господари на ефира " продължава да е все по този начин неразбираемо. Самият екип на " Глобъл филмс " издава, че с малкия екран са постигнали сделка за " Като две капки вода " в последния миг. Шоуто е било под въпрос и хората на Маги разполагат с доста малко време, с цел да го приготвят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР