Музикалното откритие на годината подарява на бургазлии очарователен Коледен клип

...
Музикалното откритие на годината подарява на бургазлии очарователен Коледен клип
Коментари Харесай

Вокално трио DÉJÀ VU изпраща успешно 2022 г.

Музикалното изобретение на годината подарява на бургазлии обаятелен Коледен клип

След грандиозния концерт-спектакъл „ Grande amore “ през май т.г., когато музикалният проект DÉJÀ VU препълни Културния дом НХК в Бургас, триото към този момент е осъществило над 50 концерта в цялата страна.

Отзивите са извънредно положителни, а младите бургазлии – Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков, потвърдиха, че за тях няма невъзможни неща в музиката. Момчетата прибавиха нови песни в своя репертоар и съумяха да осъществят даже концерт в първа зала на НДК в София. Многогласното интерпретиране и звучене на бургазлиите от DÉJÀ VU безусловно ги издигна до върха в музикалните ранглисти извънредно бързо. 

През 2022 година Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков записаха първата своя авторска ария – „ Път към върха ”, която през последните дни се върти по „ БГ радио ”, а в този момент следва да запишат и второ парче, което ще е с денс-клубно звучене. Песента е по стихове на Ивайло Вълчев, аранжиментът е на Алекс Нушев, а и двете песни са по музика на Миро Станчев, който е част от триото, разкри продуцентът на триото Веселин Пренеров.

За късия интервал от своето битие момчетата от триото DÉJÀ VU бяха поканени за присъединяване в новогодишните стратегии на Българска национална телевизия, което е огромно достижение и граничи с казус. Това се дължи на тяхното лъчение и звучене, както и на положителния им контакт с публиката.



Клипът, който DÉJÀ VU подарява на бургазлии е кавър на известната ария „ Shake up Christmas ” на Train и е сниман под коледните светлини на красивия Бургас. Идеята е фрагментите да снимат коледното улично въодушевление и да покажат едно веселяшко шествие. В клипа вземат участие три танцови обединения – Black Style на Христо Андонов, балетната школа на Марина Змеева и клуб по спортни танци „ Бургас 75 ”. Участват над 60 танцьори.

Екипът, който е снимал видеото, се е справил ослепително, защото в него може да видите бургаски дух и въодушевление за празник. На това се дължи и големият брой гледания на клипа.

Новата година ще се окаже натоварена за трио DÉJÀ VU, защото към този момент имат поръчки за участия у нас, както и две покани извън страната – в Словакия и Израел. Продуцентът на триото Веселин Пренеров надигна леко завесата и разкри, че на момчетата им следва и задокеанско турне, само че към този момент детайлностите към него остават в загадка.

„ Пожелаваме си да сме живи и здрави и да запазим своето другарство в бъдеще. Ще следваме своите фантазии и желаеме да реализираме нашата цел – да стигнем до сърцата на колкото се може повече хора с музиката си ”, пожелаха си за Коледа музикантите.

На 11 януари 2023г.  DÉJÀ VU ще чества своя първия рожден ден. За тази една година те съумяха да покорят доста върхове, с помощта на необятния си гений.

На Нова година DÉJÀ VU ще пеят в паметния ресторант „ Нептун ” на брега на морето в Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР