Музикално-театрално пътешествие за тийнейджъри и родители между редовете на фантастични

...
Музикално-театрално пътешествие за тийнейджъри и родители между редовете на фантастични
Коментари Харесай

Класиката среща тийнейджърите в двореца "Врана"

Музикално-театрално странствуване за младежи и родители сред редовете на фантастични типичен творби - това дават обещание на публиката уредниците на концерта " Пълнолуние ", който е част от следващото издание на програмата " Споделете музиката в двореца Врана ".

В лятната вечер на 13 юли в двореца " Врана " музикантите от Софийската филхармония, под диригентството на Павел Златаров, ще изпълнят творби на П. И.Чайковски, Ф. Менделсон, Х. Берлиоз, М. Мусоргски и други Участие в спектакъла ще вземат актьорите Юлиан Вергов, Илиана Коджабашева, Вера Гиргинова и артистът Ангел Ковачев. Концертът стартира в 19 ч.

Два часа по-рано - в 17 ч., ще отвори порти детско просветително ателие на тематика: " Да свирим на оркестър, или какво работи диригентът ". По време на заниманието маестро Златаров ще опише на младите фенове на класическата музика какво работи диригентът. След това участниците ще имат опция сами да дирижират камерен състав.

Билети се продават онлайн и на касата на зала " България ", прецизират уредниците.

Очаквайте и играта на " Детски Дневник " и " Фортисимо Фамилия ", премията в която ще бъде безвъзмезден фамилен билет за концерта (до четирима души).

Всичко, което би трябвало да знаете за: Музика с "Фортисимо " (14)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР