Музикалният театър отваря врати на първи юни в Деня на

...
Музикалният театър отваря врати на първи юни в Деня на
Коментари Харесай

Музикалният театър отваря врати и ни очаква

Музикалният спектакъл отваря порти на първи юни в Деня на детето. От 11:00 часа за малчуганите и техните близки на огромната сцена ще се играе обичаната музикална приказка „ Да целунеш принцеса ” – входът е свободен. Половин час по-рано обичаните приказни герои от спектаклите на театъра ще посрещат децата на входа, оповестяват от пресцентъра на културната институция.
През юни оперетата кани децата на обичаните им музикални приказки: „ Котаракът Шарл ” (5 юни), „ Ян Бибиян ” (6 юни), „ Златното петле ” (7 и 13 юни) и „ Да целунеш принцеса ” (14 юни). Началният час е 11:00. Заради условията за сигурност и нуждата от съблюдаване на отдалеченост, през юни тези спектакли ще се играят на огромната сцена. От театъра са обезпечили всички ограничения за сигурност и приканват феновете да идват на спектаклите с маски.
Музикалният спектакъл ще приветства публиката, с която беше разграничен през последните месеци, на 20-ти юни, събота, от 19:00 с концерта – спектакъла „ Отново на оперета ”. В него вземат участие солистите на театъра, а балетните номера ще са със специфичното присъединяване на Балет „ Арабеск ”.
През последните седмици солистите и балета репетират в избрани часове, спазвайки ограниченията за сигурност. За двата огромни колектива на хора и оркестъра, обаче, за които не може да се обезпечи нужната отдалеченост – подготовките не престават отдалечено от у дома посредством онлайн платформата ZOOM.
Артистите от Музикалния спектакъл приготвят още изненади за своята аудитория през лятото и с неспокойствие чакат срещите си с нея.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР