Музикалният клип на песента на Камила Кабело "Havana" взе престижната

...
Музикалният клип на песента на Камила Кабело "Havana" взе престижната
Коментари Харесай

Havana на Камила Кабело е най-добро видео на годината на музикалните награди на MTV

Музикалният клип на песента на Камила Кабело "Havana " взе влиятелната премия за най-хубаво видео на церемонията по разпределяне на видео музикалните награди на MTV, предадоха международните организации.

Тридесет и петата гала на телевизионния музикален канал за награждаване на видеоклипове се състоя в нюйоркския "Рейдио сити мюзик хол ".

Двадесет и една годишната кубино-американска изпълнителка Кабело получи тази година 5 номинации. Освен най-престижната премия, тя сграбчи и статуетката в категорията "най-добър реализатор на годината ".



Този сезон по брой номинации водеше американската рап-изпълнителка Карди Би с цели 12. Пет от тях рапърката делеше с артиста Бруно Марс за взаимната им работа над клипа "Finesse ". В последна сметка Карди Би сграбчи призове в три категории, включително и за най-хубав нов реализатор.



Също тройна победа ознаменува известният в Съединени американски щати рапър Чайлдиш Гамбино със своя клип "This is America ", който беше отличен в техническите категории.

Като огромно отчаяние се смята представянето на съпружеския дует на певицата Бионсе и брачният партньор и Джей Зи. Техният клип "Apeshit " претендираше за оценки в осем категории, само че получи единствено две статуетки в механически категории.

Наградата за най-хубаво поп видео отиде при Ариана Гранде за композицията "No Tears Left to Cry ".



В категорията за най-хубаво рок видео бяха отличени "Имаджин дрегънс " за клипа "Whatever It Takes ". В категорията за хип-хоп видео победителка стана Ники Минаж с клипа "Chun Li ".



На 3-часовата гала беше отдадена респект на неотдавна умрялата Кралица на соул музиката Арета Франклин. Мадона, която празнува своята 60-годишнина в деня на кончината на соул примата, съобщи, че изпълнявайки акапелно шлагера на Франклин "You make me feel like a natural woman " по време на прослушване в Париж, е дебютирала музикалната й кариера.



фотоси: Getty Images/Guliver

"Арета ме докара дотук. И знам, че тя е повлияла на доста хора, присъстващи в тази зала!. Благодаря на Арета, че ни даде силата и R-E-S-P-Е-C-T ", посочи Мадона, базирайки се на известния шлагер на Франклин, като завърши изявата си с "Да живее Кралицата! ".

Според Ройтерс, представянето на Мадона на церемонията не е било на нужното равнище. Тя не е посочила дължимото почитание към паметта на Франклин, като себично е говорила най-вече за себе си, в сравнение с за Кралицата на соул музиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР