Музикалният фестивал Произведено в Америка, основан от рапъра и продуцент

...
Музикалният фестивал Произведено в Америка, основан от рапъра и продуцент
Коментари Харесай

Отмениха фестивала на Джей Зи

Музикалният фестивал " Произведено в Америка ", учреден от рапъра и продуцент Джей-Зи, беше анулиран, заяви Ню мюзикъл експрес.

Организаторите оповестиха, че двудневният фест, който трябваше да се организира на 2 и 3 септември във Филаделфия, Пенсилвания, се анулира заради " тежки условия " отвън техния надзор. 

В направеното от уредниците изказване се показва още, че решението тазгодишното издание да бъде анулирано е взето " мъчно " и че се надяват  догодина " Произведено в Америка " още веднъж да се завърне във Филаделфия. 

Хедлайнери на тазгодишния фестивал трябваше да бъдат певиците Сиза и Лизо. В афиша на проявата бяха рапъри и артисти като Мейс, Айс Спайс, Мигел, Метро Бумин, Лил Яхти. 

Понастоящем Лизо е забъркана в правосъден развой с три от някогашните си танцьорки, които я съдят за хипотетичен полов, породист и набожен тормоз и основаване на враждебна работна среда, наред с други обвинявания. 

Певицата назова изказванията на трите дами " подправени ", " невероятни " и " възмутителни " и настоя, че тя " не е злодейката ", каквато я обрисуват някогашните й служителки и медиите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР