Музикалния изпълнител Иван от риалити формата Х Фактор пусна нов

...
Музикалния изпълнител Иван от риалити формата Х Фактор пусна нов
Коментари Харесай

Ivan от Х Фактор: Музикалните формати са учител

Музикалния реализатор Иван от риалити формата Х Фактор пусна нов музикален план, с който изненада почитателите. Парчето към този момент е в ефир, а той отговори на няколко въпроса в първото си изявление за Slava.bg. Тук може да гледате дебютния сингъл на младия гений: https://www.vbox7.com/play:5617b18716

Иване, какъв брой мъчно е за един млад реализатор да осъществя независим план в България?
Аз мисля, че би трябвало човек да се труди за всяко едно нещо, което желае да реализира. Изисква голяма отдаденост, финансови средства и в действителност доста труд. Но най-важно, съгласно мен, е какъв брой в действителност го искаш. Няма невъзможни неща!

Как пристигна вдъхновението за първия сингъл? Беше ли твърдо уверен през цялото време, че това е твоят жанр?
При мен ентусиазъм за музика има още от ранните детски години. А самата концепция се породи още от X Factor. Бях решен, че тази година аз ще осъществявам първия си план, не знаех по какъв начин, само че бях уверен! А по отношение на стилът, самият аз като човек съм "дандания " и желаех нещо такова - радостно и бързо.

Разкажи ни повече за екипа, който стои зад този план.
Главната роля за музикалната част е на Dexter - няма подобен музикант! Текстът на песента е на Мойсей, а женските вокали в песента са на Симона Загорова. Процесът на правене на песента, беше доста бърз и прелестен, всеки един от тях е музикант на високо равнище и беше толкоз елементарно и хубаво да се работи с тях! Екипът забъркан за клипа е малко по-голям. Режисьори и сценаристи са Николай-Емил Шопов и Борис Стефанов, а оператор - още веднъж Шопов. Хореографията беше готова от Росица Терзийска (No Name Dance Agency), а с мен танцуваха едни от най-хубавите, съгласно мен, танцьори в България - Калин Калинов и Марио Михайлов. В следствие включихме още две танцьорки, които са неповторими - Петя Христова и Александра Таскова! Другите две основни функции бяха изпълнени от Благомир Мастагарков и Невена Кръстева - ужасно красиви модели! А за хубавите фотоси, които имаме се погрижи Георги Малев, който персонално за мен е най-хубавият фотограф в България!

Какви са отзивите от почитателите?
Песента се одобри доста добре! Наистина надмина упованията ми! Получих доста поздравления и от почитатели и от сътрудници, което ме прави доста благополучен!

С какво си потегли от сцената на X Factor? Може ли да се каже, че музикалните формати дават нови умения на младите актьори?
Музикалните формати са преподавател! Учат един млад актьор на най-важното - темперамент! Тръгнах си от сцената на X Factor с доста другари и с голямата чест да работя с този прелестен екип.. а и мисля - с теоретичен урок.

От кои реализатори в международен проект черпиш хрумвания и ентусиазъм?
Ами, аз съм човек с доста променливи настроения, на този стадий съм на вълна "Jason Derulo ", само че измежду обичаните ми реализатори са и The Weeknd, Whitney Houston, Alicia Keys, Justin Bieber и тн.

Разкажи ни любопитна преживелица от фотосите на „ Мойта скица “
Имаше доста такива и за благополучие нямаше никакви гафове по време на фотоси. Много се забавихме и вместо 12 часа фотоси, както беше планувано, бяха доста повече, отиде съвсем цяло денонощие. Обстановката беше другарска, огромна част от приятелите ми участваха на фотосите и бяхме в действителност доста хора в студиата! Един от най-хубавите ми дни!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР