Музикални таланти от над 10 държави, сред които Германия, Англия,

...
Музикални таланти от над 10 държави, сред които Германия, Англия,
Коментари Харесай

3500 певци от над 10 държави напират за Гласът на България

Музикални гении от над 10 страни, измежду които Германия, Англия, Съединени американски щати, Русия, Молдова, Сирия и Гърция пробваха шанса си по време на предварителните прослушвания за „ Гласът на България “. Общо почти 3500 реализатори са посочили вокална мощност пред педагозите на предаването в София, Пловдив, Бургас, Варна и Плевен.

Те ще се борят за 120 места за участници, които ще получат шанса да дадат звук за ария на „ кастингите на мрачно “ пред журито на предаването. Най-малкият претендент за популярност е едвам в седми клас, най-възрастният пък тази година е чествал 70-ия си рожден ден.

Сред изненадите за феновете през новия шести сезон на „ Гласът на България “ е прибавянето на нов стадий в надпреварата. Претендентите за купата и огромната премия в размер на 50 хиляди лв. ще би трябвало да се впуснат и в нов „ рунд “ - „ Нокаути “.

„ Това ще направи надпреварата сред гениите още по-оспорвано, като разреши на треньорите да създадат най-хубавия вероятен избор кои артисти от техния тим да влязат в борбата за огромната премия на концертите онлайн “, разяснява музикалният шеф на „ Гласът на България “ Борислав Бояджиев – Борче по време на последния предарителен кастинг в София.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР