Музикални открития и въздействащи истории превзеха кастингите на X Factor

...
Музикални открития и въздействащи истории превзеха кастингите на X Factor
Коментари Харесай

Музикални открития и впечатляващи истории дадоха старт на пети сезон на X Factor

Музикални открития и въздействащи истории превзеха кастингите на X Factor по време на старта на пети сезон в неделя вечер.

Група от четири девойки впечатли журито, доказвайки, че геният и упоритият труд се увенчават с триумф. “Много по-яко е да си в група. Репетираме от две години и половина и създадохме името особено за X Factor “, описаха девойките от 4 Magic.

„ X Factor промени живота ми “, споделя победителката в X Factor UK 2015 Луиза Джонсън

Детската си фантазия реши да сбъдне и 61-годишният Валери Уилсън , който се е завърнал от Англия и има вяра, че България може да му донесе музикалното бъдеще , което жадува.
  Саня, Заки, Любо и Криско се оказаха в необикновена жива връзка със фамилията на кандидатка, което се включи с видео диалог. Макар и надалеч от фамилията си, Катя съумя да показа с него страстта на сцената и даже да види на екрана на телефона си специфичния афиш с надпис “Давай, Кате “.
  17-годишна участничка от Германия потвърди, че българските корени са задоволителна причина за незабравимо осъществяване на песента “Вода “ на Елица и Стунджи, което изправи на крайници публиката в залата.

Кои ще бъдат идващите претенденти за пети сезон на музикално шоу №1? Кои осъществявания ще се трансфорат в част от “Сътворението на звездите “?

Новият сезон в ефира на NOVA стартира с тройна доза развлечение

Ще разберете в идващия епизод на X Factor в неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уеб страницата на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на шоуто, както и на Фейсбук страницата на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР