Музикалната звезда Филип Киркоров ударно тренира за сватбата. Специален хранителен

...
Музикалната звезда Филип Киркоров ударно тренира за сватбата. Специален хранителен
Коментари Харесай

Филип Киркоров топи килограми за сватбата

Музикалната звезда Филип Киркоров стремително тренира за сватбата. Специален хранителен режим, извършения и твърдоглав труд, възнаградиха напъните на артиста да се втали за огромния ден, научи HotArena.

Филип към този момент е измършавял фрапантно, само че крайната му цел е да смъкна всички непотребни килограми. Певецът се похвали, че гони 40 кг по-малко и се надява да успее с режима, който си е изработил, написа „ България през днешния ден ”.

Не друга, а точно Алла Пугачова го въодушевява да ce грижи за тялото си. Той даже си взима и персонален треньор, а резултатите са налице.

„ Когато навършиш 50 години, започваш да мислиш какво ще стане, когато навършиш 60 години. Примерите са доста.

Като Шер или Алла Пугачова, които наподобяват ослепително. Тяхната визия ме стимулира ", разкрива още изпълнителят.

„ Трудно ми е. През цялото време променям подготвителното време — графикът ми е непредсказуем. Но по този начин или другояче го върша, тъй като би трябвало да подкрепям форма.

Треньорът дава обещание, че скоро ще обичам спорта и няма да мога да пребивавам без него. Изтощава ме.

Когато знам, че идващият ден имаме подготовка, настроението ми стартира да се утежнява. 3а да наподобявам добре на сватбата, би трябвало да упражнявам. Искам да не съм с наднормено тегло. Няма да ставам като Шварценегер ", споделя още Киркоров.

Както е известно, съветската звезда с български корени стяга женитба с актрисата Катя Гусева. 35-годишната русокоска се изявява още като тв водеща и диджей.

Филип и Екатерина ще създадат две женитба. Едната ще е във Варна, където живее и бащата на артиста. Другата ще е в Москва.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР