Музикалната селекция тази седмица започваме с невероятният Дейвид Гилмор. Изпълнителят

...
Музикалната селекция тази седмица започваме с невероятният Дейвид Гилмор. Изпълнителят
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Музикалната селекция тази седмица започваме с невероятният Дейвид Гилмор. Изпълнителят зарадва многочислените си почитатели с нов сингъл, озаглавен " Yes, I Have Ghosts ". Това е първата му нова ария от повече от пет години насам и несъмнено не разочарова.

Бившият член на Pink Floyd за първи път разкри парчето предишният месец в аудиокнигата за A Theathre for Dreamers - нов разказ на брачната половинка на дълготраен помощник на Гилмор - Поли Самсън.

Продължаваме с Кание Уест , който също ни зарадва с нова музика. Видеоклипът към песента " Wash Us In the Blood " съдържа фрагменти от всеобщите митинги против расизма в Съединени американски щати.

Парчето е първият сингъл от новия албум на рапъра от Чикаго, озаглавен God`s Country. Някои критици дефинираха " Wash Us In the Blood " като най-хубавата музика, правена от Кание Уест от години.

Сега насочваме вниманието си към Usher и новото му музикално предложение, озаглавено " I Cray ".

" Тази ария беше въодушевена от това, че желаех да науча синовете си, че е добре човек да усеща страстите надълбоко и да плаче. Подобно на доста мъже, аз бях учтив да имам вяра, че би трябвало да бъдем " сложни " и да не демонстрираме своята накърнимост, на която не желая да ги изучавам ", споделя за парчето изпълнителят.

Кристина Пери издава акустична версия на " jar of hearts " в чест на 10-ата годишнина от издаването на песента. Специалната модифицирана версия на пробивния й хитов сингъл от 2010 година в този момент е разполагаем във всички цифрови стрийминг платформи и услуги.

Пери показа с почитателите си: " Честита 10-а годишнина скъпи мои " буркани със сърца "! Какво диво пътешестване беше. В чест на този специфичен ден ви представям акустичната версия на песента, която записах вкъщи. Толкова съм признателна за цялата обич и поддръжка, които получавам от ден първи. "

Тъй като предходната седмица имаше ужасно доста нови песни и коя от коя по-добри, не успяхме да включим новото музикално предложение на Victoria , само че тази сигурно няма да го пропуснем.

" Всички ние срещаме всекидневни провокации и " alright . " е въодушевена от това. Да намериш същинския себе си и мястото си не е елементарно. Песента е за изправянето пред тези провокации, за намирането на тази нова вяра, която идва когато си кажеш " Всичко ще бъде наред " и продължиш напред ", споделя за парчето Victoria.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР