Музикалната легенда Тина Търнър даде едно от най-искрените интервюта в

...
Музикалната легенда Тина Търнър даде едно от най-искрените интервюта в
Коментари Харесай

Тина Търнър разказа болезнени истини за себе си

Музикалната легенда Тина Търнър даде едно от най-искрените изявленията в ефира на CBS News, като разяснява самоубийството на сина си, връзката със брачна половинка й и здравословните си проблеми. 79-годишната певица разкри, че съгласно нея повода 59-годишния й наследник Крейг да се простреля предишния юли, е самотата.
" Мисля, че самотата накара Крейг да вземе такова решение. Имам доста негови фотоси, които ме карат да се усмихвам и имам вяра, че в този момент е на по-добро място ", сподели Тина.
Емоционалната контузия по загубата на нейния наследник не е единствената болежка, която е претърпяла през последните години. Тя претърпя сърдечен удар, имаше рак и бъбреците й отказха. Търнър сподели, че нейният 63-годишен брачен партньор, Ървин, е бил толкоз угрижен, че й е предложил да подари един от бъбреците си, само че тя отказала.
" Първо споделих " да ", само че по-късно си рекох: " Скъпи, ти си млад, а аз съм остаряла ". В последна сметка, обаче, тя получи трансплантиран бъбрек.
Тина Търнър, която има швейцарско поданство и живее в Цюрих, се ожени за германеца преди 6 години. Звездата има също доста дълъг брак с Айк Търнър, който я е употребявал като боксова круша, съобщи БГНЕС.
" Когато Айк ме помоли да се омъжа за него, знаех, че има скрити претекстове. Но аз трябваше да приема, другояче би било борба. Това не беше сватбената ми фантазия ", сподели певицата и добави, че към момента реагира много прочувствено, когато приказва за брака с музикалния продуцент.
" Емоционална съм, тъй като първо той беше добър към мен. После стана нападателен и нечовечен, тъй като зависеше от мен. Не ми харесваше това, само че не желаех да се караме, тъй като резултатът постоянно беше сцепена джука, насинено око, строшен нос или ребро ", спомня си тя.
В последна сметка певицата съумява да се измъкне от този токсичен брак и да направи невероятна кариера с над 200 милиона продадени албума. Тина Търнър се пенсионира през 2007 година и съобщи, че няма повече да се появява на сцената.
" Влязох в самолета, поех надълбоко мирис и споделих: " Приключих ". Чувствах, че това е краят и се веселя, че се отхвърлих и се прибрах вкъщи ", добави Тина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР