Музикалната легенда Ринго Стар обяви онлайн концерт на живо, за

...
Музикалната легенда Ринго Стар обяви онлайн концерт на живо, за
Коментари Харесай

Ринго Стар ще отпразнува 80-ия си рожден ден с онлайн шоу на живо

Музикалната легенда Ринго Стар разгласи онлайн концерт онлайн, с цел да означи 80-ия си рожден ден през идната седмица.

Звездното събитие ще се състои с извънредни нови осъществявания от у дома и неизлъчвани до момента фрагменти от концерти на Пол Маккартни, Шерил Кроу, Джо Уолш, Бен Харпър, Гари Кларк Джуниър и други.
Бийтълсите Пол Маккартни и Ринго Стар записаха дружно една от последните песни на Джон Ленън
Даренията по време на събитието ще бъдат разграничени сред организациите Black Lives Matter Global Network, MusiCares, The David Lynch Foundation и WaterAid.
" Let It Be " на Бийтълс става на 50 години (ВИДЕО) Последният албум на групата излиза на 8 май, 1970 година.
Шоуто за юбилея на Ринго Стар ще бъде излъчено в деня на неговия рожден ден - 7 юли от 17:00 PST в YouTube канала на именития музикант от " Бийтълс ".



Ринго Стар от дълго време провежда концерти, с цел да означи рождения си ден, като през последните 12 години Лос Анджелис беше хазаин на празничното събитие " Мир и обич ".
Световен ден на Бийтълс – за какво назовават Ринго Стар Лазар и какво е общото сред Йоко Оно и Меган Маркъл В началото на годината публично се разделихме с именития модел кола "Бийтъл "
Миналата година към него се причислиха световноизвестни актьори като Дейвид Линч, Питър Джаксън, Нилс Лофгрен и доста други.
Пол Маккартни прикани да бъдат неразрешени " средновековните " китайски пазари поради COVID-19 Легендарният музикант от "Бийтълс " и деятел за правата на животните насочи остри рецензии към мокрите пазари в Китай, откъдето се допуска, че плъзна болестта от новия ковид
" Мир и обич ". Това е всичко, което желая. Където и да сте - в рейса, подземен в мината или в ракета в космоса ", сподели музикантът във връзка идното онлайн шоу.

Вижте повече за Ринго Стар в Ladyzone.bg.
Ринго Стар разгласи онлайн шоу онлайн за 80-ия си рожден ден с Пол Маккартни, Шерил Кроу и други Това ще бъде първият стрийминг на неговото годишно събитие "Мир и обич "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР