Музейко в училище“ с Lidl стартира преди по-малко от месец

...
Музейко в училище“ с Lidl стартира преди по-малко от месец
Коментари Харесай

Над 500 деца се включиха в първата част от образователната обиколка на Музейко и Lidl

„ Музейко в учебно заведение “ с Lidl започва преди по-малко от месец и към този момент посети възпитаници от 3 града - Симитли, Етрополе и Костинброд. До края на месеца в просветителната обиколка ще се включат и възпитаници от Костенец и Пазарджик, с цел да ги запознае с необятния свят на науката. 
Откритите уроци, създадени особено за възпитаници от 1-ви до 4-ти клас дават опция на децата да се допрян до света на науката посредством интерактивни действия и любопитни обстоятелства за космоса, природата и човешкото тяло. Така те имат опция да основат макети и да научат повече за устройството на света през персонално прекарване.
Целта е в границите на два месеца Музейко и Lidl да посетят осем учебни заведения от областите София, Пазарджик и Благоевград, като до април 2020 година ще бъдат обхванати 4000 деца. 
При интерес от страна на възпитаници и техните преподаватели да се включат в просветителната обиколка на Музейко и Lidl, те могат да заявят своето предпочитание за присъединяване тук.
Съвместната самодейност на Музейко и Lidl има за цел да направи необятния свят на науката по-достъпен за децата, живеещи отвън столицата, като обхване 6 области в страната - София, Перник, Пазарджик, Благоевград, Кюстендил и Враца. Така след две години дейна активност на територията на детския теоретичен център, посредством самодейността „ Lidl неделя в Музейко “, Лидл България продължава своите старания, ориентирани в поддръжка на родителите в грижата им за техните деца, в региона на ученето и развиването на техните гении.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР