Музеят на Лондон обяви в четвъртък проект за събиране на

...
Музеят на Лондон обяви в четвъртък проект за събиране на
Коментари Харесай

Музеят на Лондон събира мечтите от времето на пандемията

Музеят на Лондон разгласи в четвъртък план за събиране на фантазиите на лондончани по време на пандемията на ковид като метод за документиране на въздействието на рецесията, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
Животът на жителите на английската столица се е трансформирал " освен от ден за ден " поради пандемията, само че и " по отношение на това по какъв начин спим и мечтаем ", споделят от музея.
 Mъж се вряза с кола в полицейски сектор в Лондон Mъж се вряза с кола в полицейски сектор в Лондон
Мъж бе арестуван, откакто удари колата си в полицейски сектор в северната част на Лондон през вчерашния ден вечерта, съобщи ДПА. Лондонската пол...
Проектът, наименуван „ Пазители на съня “, ще има за цел да събере фантазиите под формата на устни истории. Той също по този начин ще изследва какво просветление могат да предложат сънищата за психологичното здраве и методите за справяне с външни стресове, изключително по време на рецесия.
Според изследване на King`s College London / Ipsos MORI през юни, световната рецесия COVID-19 може да затрудни мозъка освен в будно положение, само че и по време на сън.
Музият на Лондон започва самодейността в партньорство с Музея на фантазиите, основан в Западния университет в Канада. Фотейни Аранини, цифров куратор в Музея на Лондон,, съобщи, че записването на сънищата ще му разреши да " документира основен споделен опит от пандемията ", само че също по този начин да разшири определението за " музеен предмет ". " Традиционно, когато музеите събират сънища, това е под формата на художествено усещане, да вземем за пример картини или рисунки, повлияни от събитията. Това обаче постоянно може да отдели фантазията от мечтателя ", сподели тя. „ Ще събираме сънищата като устни истории от първо лице за да осигурим по-емоционален и персонален роман за това време за бъдещите генерации “, добави тя.
Шарън Сливински, основател на Музея на фантазиите, сподели, че проучването с Мезуя на Лондон " има за цел да даде богат запас за по-нататъшно схващане на смисъла на мечтания живот като механизъм за работа посредством обществени спорове ". Проектът ще се организира през февруари 2021 година, като обществеността е поканена да приказва за своите фантазии по времето на COVID-19 с интернационален екип от подготвени специалисти. Разговорите ще продължат почти половин час и по-късно ще бъде разисквано дали да бъдат включени в плана.
 Джонсън: Ще процъфтим мощно при Брекзит без съглашение Джонсън: Ще процъфтим мощно при Брекзит без съглашение
Англия " може да процъфтява мощно " без комерсиално съглашение с Европейския съюз след Брекзит. Това съобщи министър председателят Борис Джонсъ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР