Музеен комплекс-Берковица обявява конкурс за детска рисунка на тема "Тук

...
Музеен комплекс-Берковица обявява конкурс за детска рисунка на тема "Тук
Коментари Харесай

Обявиха конкурс за детска рисунка в Берковица

Музеен комплекс-Берковица афишира конкурс за детска рисунка на тематика "Тук се пази споменът за Вазов ", оповестиха от общината.

Цели на състезанието
- Засилване на интереса измежду подрастващите към живота и творчеството на Иван Вазов;
- Повишаване интереса на учениците към рисуването и изобразителното изкуство;
- Отбелязване на 150 година НЧ „ Иван Вазов – 1872” Берковица, взаимно с къща музей „ Иван Вазов” – Берковица.

Описание на състезанието
„ Тук се пази споменът за Вазов” е училищен конкурс за детска рисунка, проведен от къща музей „ Иван Вазов” – Берковица, обект на Музеен комплекс – Берковица, във връзка честване на 150 години НЧ „ Иван Вазов – 1872” Берковица.

Условия за състезанието и творбите
- Формат на творбите: Рисунките би трябвало да бъдат във формат А4;
- Техника: По избор – няма ограничавания по отношение на материалите и техниката на рисуване;
- Допълнително изложение: На гърба на всяка рисунка би трябвало да бъдат посочени следните данни: три имена на участника; клас и възраст, име на образователно заведение, три имена, телефон за контакт, e-mail на родител/настойник.

Право на присъединяване
- В състезанието могат да вземат участие всички възпитаници от учебните заведения на територията на община Берковица в начална степен от I до IV клас включително;
- Всеки участник има право на присъединяване единствено с една самостоятелна авторска рисунка.

Срок на състезанието
Конкурсът се афишира на 01.04.2022 година и се организира за интервал от 01.04.2022 година до 30.04.2022 година в това число.
Творбите се предават в канцеларията на Музеен комплекс – Берковица на адрес: гр. Берковица, ул. „ Поручик Грозданов” 11, всеки работен ден от 8:30 – 17:00 ч. Телефон за контакт: 0953 / 88 045
Получените материали остават в Музеен комплекс – Берковица и не се връщат на участниците. Музеен комплекс – Берковица резервира своето право да употребява рисунките с рекламна и просветителна цел.
Компетентно жури от трима членове в следния състав ще оцени спечелилите в състезанието: Валентин Герасимов, Никола Минчев, Стефан Владимиров.
Наградите са обезпечени от НЧ „ Иван Вазов – 1872” Берковица. Отличените участници ще получат грамоти и предметни награди: за първо, второ, трето място и поощрителна премия.
Награждаването на спечелилите от състезанието ще се състои в огромния салон на НЧ „ Иван Вазов – 1872” Берковица на 04 май 2022 година от 19:00 ч.
Отличените рисунки ще бъдат показани във фоайето на читалището, а останалите рисунки ще вземат участие в обща галерия в къща музей „ Иван Вазов” – Берковица през месец май 2022 година.
"Пожелаваме триумф на всички участници ", написаха от общината в града под Ком.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР