Музата на Андрю Лойд Уебър, за която той създава някои

...
Музата на Андрю Лойд Уебър, за която той създава някои
Коментари Харесай

Музата на Андрю Лойд Уебър ще пее в България

Музата на Андрю Лойд Уебър, за която той основава някои от популярните си творби като „ Фантомът от операта “, ще пее в България. Сара Брайтман ще дойде за концерт у нас на 20 октомври 2019 година в зала 1 на НДК по покана на „ София мюзик ентърпрайсис “.

Гостуването ѝ в София е част от турнето ѝ Hymn: Sarah Brightman In Concert, почнало през тази година в Южна Америка. Световната обиколка на Брайтман включва повече от 125 концерта на пет континента. Певицата предизвестява феновете си да „ чакат непредвиденото “.

Световна популярност Сара Брайтман реализира след дебюта си на Броудей през 1988 година в основната роля във „ Фантомът от операта “. Албумът с музиката от спектакъла се продава в 40-милионен тираж. Другият огромен връх в кариерата ѝ е дуетът с Андреа Бочели Time To Say Goodbye. Тя е единственият актьор, оглавявал по едно и също време класацията на „ Билборд “ и за класическа, и за денс музика, притежател е на повече от 180 златни и платинени награди допълнително от 40 страни.

58-годишната през днешния ден Брайтман издаде 15-ия си студиен албум Hymn на 9 ноември тази година. Това е първият ѝ студиен запис след Dreamchaser от 2013-а. Песента, дала заглавието на албума, е написана от британската прогресив рок тайфа „ Баркли Джеймс Харвест “. Сред създателите на новите ѝ песни са американецът Ерик Уитъкър (Fly To Paradise), японската суперзвезда, музикант и композитор Йошики (Miracle) и немският диджей Паул Калбренър (Sky and Sand). В албума е включена и нова интерпретация на Time To Say Goodbye с нов текст, който самата тя е написала.

Билетите за концерта на Сара Брайтман са на цени от 70 до 150 лева Онлайн продажбата им стартира на 11 декември, вторник, от 10 ч.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР