Музата на Александър Маккуин - Анабел Нийлсън е открита мъртва

...
Музата на Александър Маккуин - Анабел Нийлсън е открита мъртва
Коментари Харесай

Музата на Александър Маккуин - Анабел Нийлсън, мъртва!

Музата на Александър Маккуин - Анабел Нийлсън е открита мъртва на 49-годишна възраст в дома си в Лондон.

Няма данни за следи от принуждение и полицията не счита гибелта на модела за подозрителна. Предполага се че дамата е умряла от инфаркт, предават от BBC, написа dnes.bg.

Анабел Нийлсън е родена в аристократично семейство. През 1990 година се среща с стилния дизайнер Александър Маккуин и искрата сред тях пламва незабавно.

Чрез него се среща и с Наоми Кембъл и Кейт Мос, с която стават доста близки приятелки.

Самата Мос разгласява фотоси в Instagram, с които показва съкрушението си от тъжната вест. Двете са като сестри, а в изявление за Daily Mail дамата споделя за голямата поддръжка, която има посред им.

" Обичам я като сестра. Караме се за глупави неща, след това се целуваме. Споделяме облекла, секрети.. всичко. Да, Кейт Мос е икона, само че за мен е просто Кейт. Славата в никакъв случай не е била проблем по сред ни ".

Александър Маккуин се самоубива през 2010 година, а Нийлсън не съумява да преживее гибелта му до последния си ден. Моделът споделя, че не минава и ден, без да се сети за своята обич.

" Той беше мой брат, другар, сродната ми душа. Хората даже ме назоваха госпожа Маккуин ", споделя музата на дизайнера пред Daily Mail.

Анабел Нийлсън преодолява взаимозависимост към хероина и се бори с депресията. През 2013 година претърпява сериозен случай по време на конна езда, когато е изхвърлена от животното. В пръстта дамата стартира да се гърчи и не може да движи краката си. Анабел влиза в болничното заведение със съществени контузии – раздрани нерви на десния крайник и таза. Силата на духа, обаче, я изправят назад на крайници.

" Казах си, че би трябвало да стана и го направих. Болката беше ужасяваща, само че се опасявах, че в никакъв случай повече няма да мога да вървя ", споделя модела.

През 2014 година Нийлсън взе участие в риалити предаването " Дамите на Лондон ", като през това време се изявява и като публицист на детска литература. Книгите и засягат проблеми като дислексията, както и хиперактивността при децата. Самата тя страда от тези болести и не приключва своето главно обучение. Нийлсън напуща учебно заведение, когато е на 16. Тормозена е от съучениците си, а жестоките думи я преследват цялостен живот.

" Исках децата да не се усещат изолирани като мен и да знаят, че това е нещо обикновено ". Моделът получава покана за Центъра по дислексия и креативност към Йелския университет, с цел да приказва за книгите си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР