Мутрата Георги Славов, известен като Жоро Главата гони незаконно собственици

...
Мутрата Георги Славов, известен като Жоро Главата гони незаконно собственици
Коментари Харесай

Мутрата Жоро Главата гони незаконно собственици на магазини в Слънчев бряг


Мутрата Георги Славов, прочут като Жоро Главата гони нелегално притежатели на пространства в хотел "Хевън " в Слънчев бряг, на който той е притежател. За това сигнализираха локални от Несебър пред "Travelnews ".

Главата възнамерявал да прави казино изпод на хотела за сезон 2020. Помещенията обаче са на редица притежатели, които са ги закупили преди години. Той се срещнал с тях с един куп мутри-охрана и им споделил да се изнасят като ще им ги изкупи на пазарни цени. В момента парцелите в Слънчев бряг са на много ниски цени, защото няма купувачи.
"Ако не се изнесете непринудено ще ви ги запаля и отново ще ми ги дадете, даже и без пари ", заплашил ги Главата. Това лято той им е спрял водата, с цел да ги принуди да се махат. Хората не знаят към кой да се извърнат и са в невъзможност. Властите в Несебър и Бургас твърдели пред тях, че нищо не могат да създадат, тъй като ставало въпрос за мутри и огромни ползи.
Жоро Главата бил непосредствен с Маргините, с Митьо Очите и с Младен Михалев-Маджо, разясняват хотелиери в Слънчев бряг. Той е наследник на взривения необут от групировката СИК Стоил Славов. Към нея принадлежаха точно Маргините и Маджо.
Хотел „ Хевън “ нашумя преди години, защото беше издигнат върху пясъка и дюни в Слънчев бряг. По времето на две държавни управления от ДНСК обсъждаха законността на първокласния хотел. Неколкократно в публичното пространство излизаше „ пиар “ информация, че „ Хевън “ ще се събаря, само че причините в съда на държавната институция не устояха.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР