Мутафчийски, Ангел, Кантарджиев са положени под огромен натиск. Сутрин са

...
Мутафчийски, Ангел, Кантарджиев са положени под огромен натиск. Сутрин са
Коментари Харесай

Борисов: Пикът го очакваме до 10-15 дни, още не сме влезли в епидемията

Мутафчийски, Ангел, Кантарджиев са положени под голям напън. Сутрин са при мен, след това при вас, след това отново при мен. Те са подложени на голям напън. Това сподели Бойко Борисов на брифинг след среща с патриарх Неофит.
Ако някой си мисли, че е прелестно да се дават заповеди и забрани, хората при слънцето да стоят затворени. Това е като хирурга, който дава наставление за едно тежко лекуване. Това е короноварусът. Мутафчийски отговоря на всевъзможни въпроси. Те го нападнаха, че смъкна маската и смъкна иконата. Великден е най-великия ден. И Коледа е доста хубава. Великден го одобрявам, тъй като е Възкръснал. И всички негови другари и врагове…. После и Тома погрешни. Нашата православна вяра е мъдра, за всяко нещо има рецепта, може да се поучи. И от Гьоте има какво да се поучиш. Най-отпред написа: Без Господ нищо не може да се направи. Е по какъв начин да затворя църквата. Днес дори не целунах ръка, с цел да спазя нормите.

С Каракачанов сме създали три разновидността за Гергьовден. Ако нещата са добри-план А, в случай че не са добри-вариант-В и в случай че са доста лоши-трети вид. На 30 април ще водим отново този разговор-кой от трите разновидността ще предложим на хората. Ние даже не сме влезнали в епидемията. Ние не сме почнали епидемията. Дай Боже по този начин да остане. Няма нито един без тежко заболяване от хората, които са умряли. Пациентът в Шумен е имал и рак на белия дроб. Зная, че най-после ще сме ние отговорни. Ще мине, ще ви опазим, само че това е живота.

Винаги майка ме е водила на черква, влизахме пред задния двор. Този път няма да отида, с цел да няма стълпотворение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР