Мустафа Карадайъ ще се оттегли от мястото си в европейски

...
Мустафа Карадайъ ще се оттегли от мястото си в европейски
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Карадайъ не влиза в европарламента, за Пеевски ще се решава по-късно

Мустафа Карадайъ ще се отдръпна от мястото си в европейски парламент, сподели Хамид Хамид от Движение за права и свободи пред " Нова телевизия ". Според него откакто излязат окончателните резултати управлението на Движение за права и свободи деликатно ще ги проучва и откакто вземе мнението на Делян Пеевски ще реши дали той да стане евродепутат.

През 2014 година Пеевски се отхвърли от мястото си в европейски парламент. Днес, откакто гласоподава, той разгласи, че избира на работи както в българския парламент, в който не е влизал, откогато постави клетва, по този начин и в европейския.

На въпрос дали партията е удовлетворена от резултатите, той уточни, че Движение за права и свободи е положила старания, провела е мощна и положителна акция с послания към младите, а младежките структури са работели извънредно добре.

" Факт е, че има незаинтересованост в гласоподавателите. Трябва да я проучваме. Генералният проблем на всички партии е за какво гласоподавателят не гласоподава ", съобщи Хамид Хамид.

Според него се е основало нереално очакване след тези избори да има предварителни и пренареждане на политическото статукво, само че резултатите не дават такива прогнози.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (497)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР