Мускулестият мачо се оплакал пред приятели, че Пилето на фолка

...
Мускулестият мачо се оплакал пред приятели, че Пилето на фолка
Коментари Харесай

Райна изтезава мъжете със секс! Пилето се мажела със сметана и шоколад, оплаква се бившият й, карала го да...

Мускулестият мачо се оплакал пред другари, че Пилето на фолка има много странни култове в секса. Брюнетката обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да си сервира по тялото плодове и храна, което по никакъв начин не допадало на Тюлеков. Той се чудел по какъв начин да отклонява мераците й за фамилиарност, научи „ Уикенд”.

„ Това с храната ми идва допълнително. Обичам по-простички и типичен неща, само че тя имаше забавни претенции в леглото и се цупеше, в случай че не ги изпълнявам”, разкрил пред приятелите си 26-годишният мачо, който бил ужасно благополучен, че се е разделил с невротичната санданчанка.
Преди време Райна призна, че е буйна, само че не и сантиментална натура. „ При мен сексът би трябвало да е импровизиран. Обичам нови преживявания, харесва ми да варирам, да променям места, имам въображение “, посочи певицата.

Фолк артистът Константин, който бе гадже на Райна преди много години, също е споменавал за странните претенции в леглото на някогашната му. Тогава зевзекът подмятна, че със брачната половинка му Надя обичат класическите милувки, а някогашната му си падала по шантави креватни осъществявания.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР