Мускулестият и сексапилен актьор Филип Буков ще раздава рози и

...
Мускулестият и сексапилен актьор Филип Буков ще раздава рози и
Коментари Харесай

Филип Буков ще е следващият Ерген?

Мускулестият и сексапилен артист Филип Буков ще раздава рози и ще разплаква моми в идващия сезон на най-скандалното шоу в родния ефир – „ Ергенът ” на Би Ти Ви . Това се шушука най-малко от месец измежду водещите. Кастингът за правоприемник на гребеца Виктор Стоянов в риалитито към момента тече, само че звездата от сериалите „ Откраднат живот ” и „ Татковци ” е най-вероятният победител в него. Отдавна се набират и кандидатки, които ще се борят за сърцето му.
Филип Буков не крие, че непрестанно го питат дали е правилно, че ще е идващият Ерген в ефира на Би Ти Ви. Такъв въпрос му бе заложен и в чат с почитатели, който артистът организира посредством профила си в Инстаграм. Младият мъж, прочул се като лекар Хаджихристев в сериала „ Откраднат живот ”, заяви, че не е определен за „ ерген ”, като обаче вмъкна и уточнението „ към този момент ”. По този метод, без да желае, той издаде, че въпреки всичко води диалози за присъединяване в предаването, които обаче към момента не са доведени до край. Източници на „ Уикенд ” издадоха, че Филип има големи шансове да вземе основна роля в идващия сезон на риалитито, за който се чака да не бъде чак толкоз абсурден, колкото настоящият. „ Ергенът ” записва доста добър рейтинг, само че от Би Ти Ви не са удовлетворени от неприятния имидж на риалитито. Телевизията продължава да го популяризира като „ най-романтичното ” шоу, само че даже и най-наивните мъчно биха разкрили каквато и да е сантиментална линия в това, което им демонстрират на дребния екран. По информация на „ Уикенд ” управлението на малкия екран е изрично, че това би трябвало да се промени в идващото издание. В него към този момент нямало да се залага на абсурда, а на същински усеща или най-малко на тяхна добра реплика.

Вероятно по тази причина в Би Ти Ви са решили да търсят артист за ролята на Ергенът , вместо да залагат на манекен с неосъществени упоритости за Харвард, както направиха с Виктор. Филип Буков е съвършен избор, защото, като се изключи че има здрави мускули и бели зъби, той знае по какъв начин да влиза в роля безапелационно. 27-годишният артист не е споделял за упоритости да изучавам в Харвард, само че има няколко дипломи от български университети. Възпитаник е на влиятелната Национална гимназия за антични езици и култури, по-късно приключва философия в Софийския университет и актьорско майсторство в последния клас на Стефан Данаилов в НАТФИЗ. В годината, в която се дипломира като артист, приключва и магистратура по филология в Софийския. Освен, че е добре просветен, сигурно се знае и че не е бил женен. Досега никой не го е виждал да носи халка, за разлика от Виктор, който има десетки записи с недоверчив пръстен на безименния си пръст. Тъй като към момента не е подписал контракт за шоуто, артистът прецизира: „ Може би има по-подходящ от мен за това предаване ”. Но се твърди, че го споделя единствено с цел да се застрахова.

Филип Буков нашумява с ролята на лекар Хаджихристев в последните сезони на сериала „ Откраднат живот ” на Нова тв, в който взе участие и водещият на „ Ергенът ” – Наум Шопов. Продуцентът Евтим Милошев вижда момчето на сцената на Народния спектакъл, където то взе участие в масовката на обилната и разточителна продукция „ Братя Карамазови ” по едноименния разказ на Ф. М. Достоевски. След финала на „ Откраднат живот ” Буков влиза в различен план на Милошев, този път в Би Ти Ви. Това е комедийният сериал „ Татковци ”, в който го канят за ролята на плейбоя Алекс. Филип предходната година бе отличен с премия „ Андрей Баташов ” от ордена на „ Рицарите Тамплиери ”. Тя се присъжда на млади артисти за креативен достижения в театъра и киното и за активност в интерес на хората. Буков е вегетарианец, цялостен въздържател, обича спорта, само че единствено като занимание.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР