1 убит, 1 ранен след експлозия на нива от 2 милиона долара в Северна Каролина, собственост на играча от НФЛ Кейлъб Фарли

...
МУРСВИЛ, Северна Каролина (WJZY) – Един човек беше убит, а
Коментари Харесай

МУРСВИЛ, Северна Каролина (WJZY) – Един човек беше убит, а друг ранен при очевидна експлозия през нощта, която изравни с земята къща за милиони долари в Северна Каролина, собственост на корнербека на НФЛ Кейлъб Фарли, казаха спешни служители.

Властите потвърдиха с WJZY на Nexstar, че и двете жертви са мъже. Тяхната самоличност не се разкрива в очакване на известие на семейството.

Раненото лице е транспортирано до Atrium Health Main с наранявания, които не застрашават живота, според Кент Грийн, директор на противопожарните служби и управлението на извънредни ситуации за Iredell.

Къщата с площ над 6500 квадратни фута, разположена в Мурсвил, точно до езерото Норман, беше почти превърната в развалини във вторник сутринта.

Фарли беше забелязан на мястото със семейството във вторник, говорейки с властите.

Заместник-шерифът на окръг Иредъл, противопожарните служби Troutman и Mooresville бяха на мястото рано сутринта във вторник. Представители на Dominion Energy също реагираха.

Съседи казаха на WJZY, че са чули „силна експлозия“ и са помирисали газ. Някои също казаха, че настоящият собственик на къщата, идентифициран като Фарли, е живял в къщата от по-малко от година.

„Силно бумтене, около пет минути до полунощ“, Клей Уайлд, който беше навън за една сутрин разходка. „Прекрасна къща във всички отношения, не мога да повярвам.“

Той добави: „Събудете се тази сутрин и излезте и вижте, че това е просто невероятно.“

„Като избухнала бомба“: Експлозия в дом в Канзас, заснета от камера

Съседката Лора Уайлд каза, че е „просто изплашена“.

„Не мога да повярвам, че тази къща опустошен. Беше красива къща и наистина се надявам, че никой не е бил там“, каза тя. „Страхувам се, че някой може да е бил там.“

WJZY забеляза няколко камиона със стълби в Mooresville и превозни средства на EMS да напускат местопроизшествието около 7 сутринта във вторник. Агенти от Щатското бюро за разследване на Северна Каролина и Бюрото за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви на САЩ бяха на мястото.

Газовата къща, построена през 2016 г., беше обявена за малко над 2 милиона долара през 2022 г. записи показаха. Въпреки че обстоятелствата около експлозията все още не са официално оповестени.

За последните новини, времето, спорта и поточно видео, отидете на FOX 4 Канзас Сити WDAF-TV | Новини, Времето, Спорт.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР