Мургава баба гневно забила шамар и ритала домакинката на ОУ

...
Мургава баба гневно забила шамар и ритала домакинката на ОУ
Коментари Харесай

Грозен екшън в бургаско школо: Мургава баба нападна домакинка, раздава шамари и ритници

Мургава баба яростно забила пестник и ритала домакинката на ОУ „ Васил Левски “ в бургаския квартал " Горно Езерово ". За грозния екшън излиза наяве от претекстовете на Бургаския областен съд, който я е санкционирал с санкция от 1000 лв..

Домакинката излязла от учебното заведение и тръгнала към детската градина, с цел да занесе закуски на децата, които упражнявали там. Вървяла дружно със чистачката, когато видели, че в двора на учебното заведение имало събрани доста хора, както възпитаници, по този начин и по-големи момчета от ромската махала. Те ритали топка в двора на учебното заведение. По това време учителят по физическо образование който имал час видял, че колежката му, която също имала час с по-малките възпитаници, се хванала за кръста и почнала да плаче. Учителят погледнал към нея и тя му посочила с ръка възпитаник от 7 ”6” клас, който бил ритнал мощно една баскетболна топка и с нея блъснал педагожката по гърба. Учителят отишъл при седмокласника с цел да го дръпне настрани, само че той го наплюл, замахнал да го удари, напсувал го и му споделил „ отпадък ", написа burgasinfo.com.

По същото време домакинката споделила на по-големите момчета да си потеглят към махалата, тъй като в противоположен случай щяла да се обади на полицията. В този миг дамата видяла, че едно момче от ромската махала, което се казвало Чавдар и не бил възпитаник в учебното заведение, идвало, дружно с баба си. Младежът я попитал „ за какво се е обадила на полицията ". От своя страна бабата пък я питала „ ти за какво си блъснала внука ми “. След това хванала дясната ръка на домакинката и я извила, блъснала един пестник по лявата буза и лявото ухо. След това протегнала ръка с десния си крайник и ритнала в лявата долна част на корема дамата. Домакинката й обяснила, че младежът я е излъгал и че не го е удряла. След това бабата и внукът си тръгнали.

Потърпевшата жена се качила при директорката на учебното заведение и разказала за това, което се било случило. Подали сигнал на полицията, като по-късно на място пристигнали и чиновниците на реда. В следствие било формирано и досъдебно произвеждане.

Бабата се признала за отговорна и твърдяла, че схваща в какво е упрекната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР