Мурат Шикиров е новият директор на ДЛС Дикчан, той заема

...
Мурат Шикиров е новият директор на ДЛС Дикчан, той заема
Коментари Харесай

От днес: ДЛС Дикчан с нов директор! Мурат Шикиров сяда на стола на Исмаил Моллов

Мурат Шикиров е новият шеф на ДЛС Дикчан, той заема мястото на Исмаил Моллов, освободен от поста със заповед на шефа на ЮЗДП В. Чамбов в петък. Мотивите за изненадващатарокада са неразбираеми. По думите на Моллов е извикан в късния следобяд в предприятието, с цел да си получи заповедта.

Не е подложен на критика за работата си, защото ръководеното от него стопанство е приключило с близо 700 000 лева облага за 2023 година. Моллов от години е в системата на горите в област Благоевград. Завършил Лесотехническия университет – София, компетентност „ Горско стопанство ", през 1998 година Професионалната си биография стартира в Държавно горско стопанство „ Беслет " - Гърмен като технолог по дърводобива.

Близо година работи като шеф горскостопански сектор в Държавно лесничейство - Гоце Делчев. В продължение на 10 години, от 1999 до 2009 година, поредно заема позициите зам. -директор и шеф на ДГС - Гърмен. Бил е заместител - кмет на община Хаджидимово, както и заместник- шеф на ЮЗДП. Новият шеф, който през днешния ден ще одобри поста от Моллов идва от ИАГ.,където е работил като специалист.

М. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР