Мумии с деформации, на възраст между 1800 и 1900 години

...
Мумии с деформации, на възраст между 1800 и 1900 години
Коментари Харесай

Откриха мумии на древни извънземни в Перу?

Мумии с деформации, на възраст сред 1800 и 1900 години и открити в Перу, може да станат доказателства за задача на извънземни на Земята, написа уеб сайтът съдебна експертиза.

Според журналиста от латиноамериканската страна Хайме Маусан находката може да се трансформира в откритието на века. "Балсамираните остатъци на странните същества учудват всички. Те имат по три пръста и до момента не сме срещали такива създания ", описа Константин Коротков, професор по биотехнологии и компютърни науки в държавния Университет по технологии, механика и оптика в Санкт Петербург.

Според съветския откривател мястото, където са били откопани няколкото мумифицирани същества, също не е инцидентно. "Става дума за Наска. Платото в южната част на Перу и до момента кара доста учени по света да си блъскат главите поради рисунките, направени от представители на индианската цивилизация, живяла в региона сред I и VIII век от нашата епоха. Мумиите може да хвърлят светлина и върху авторството на странните изображения ", допуска ученият.

В Наска през 1939 година бяха открити няколко десетки рисунки върху камък. Произходът на изображенията и до момента не е обяснен. Много откриватели считат, че рисунките съставляват небесна карта и даже писти за кацане политане на извънземни кораби.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР