Мултисистемният възпалителен синдром е всъщност т.нар. дълъг COVID и реално

...
Мултисистемният възпалителен синдром е всъщност т.нар. дълъг COVID и реално
Коментари Харесай

Проф. Иво Петров: Мултисистемният възпалителен синдром де факто е цитокинова буря

Мултисистемният инфекциозен синдром е в действителност така наречен „ дълъг Коронавирус ” и действително съставлява процеса цитокинова стихия. Това удостовери и проф. Иво Петров, с категорично конкретизиране, че това е в графата " извънредно редки случаи ".
От общата смъртност на COVID-19 0,003 и 0,006 % се пада на детската смъртност – под 21 години. Никой не е казвал, че децата не се засягат изобщо – доста рядко, само че има и такива случаи, разясни лекарят пред Нова телевизия.
 Кардиолог счита, че вирулентността на ковид се намалява Кардиолог счита, че вирулентността на ковид се намалява
Реално видяно това е естественият ход на вирусните инфекции. Коронавирусът е нещо, с което не сме се срещали, обаче има и положителен...
при децата води до миокардит и потрес синдром. Това се случва седмици след дейната фаза на вируса.
Проф. Иво Петров посъветва всеки, прекарал ковид, да отиде на профилактичен обзор при кардиолог. Той предизвести, че по-рядко е допустимо да се появят проблеми със сърцето без признаци – само че естественото е да има тежест и болежка в гърдите, отмалялост.
В последните 5-6 месеца следим противоположен развой – при вярно лекуване промените във вътрешните органи са обратими, съобщи лекарят. Той счита, че процесът е обратим, тъй като става въпрос за тромбоза.
Да се дават безсистемно медикаменти е неточност – има тъкмо избрани медикаменти за всяка фаза на COVID-19, предизвести Петров.
 Проф. Петров за ковид: Трябва да се работи съгласно обстановката Проф. Петров за ковид: Трябва да се работи съгласно обстановката
Имаме консистенция на резултатите. На мен ми прави наслаждение да видя, че няма крайности в която и да е посока съгласно статистиката. На...
Да, имунизирах се, удостовери проф. Иво Петров. Категорично имунизациите не крият риск при сърдечно-съдови болести или стенд, добави лекарят. Той отхвърли да разяснява количеството ваксини против ковид за България, тъй като не знае на каква база тъкмо са правени договорите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР