Мултиплейър играта Fortnite дебютира за мобилни устройства и макар, че

...
Мултиплейър играта Fortnite дебютира за мобилни устройства и макар, че
Коментари Харесай

Макар само с покани, Fortnite вече е най-сваляната iPhone игра в САЩ

Мултиплейър играта Fortnite дебютира за мобилни устройства и въпреки, че премиерата ѝ е допустимо най-ексклузивна – единствено за iPhone и единствено с предложения – заглавието към този момент се трансформира в най-сваляната игра в американския App Store , демонстрират данните на Sensor Tower.

Fortnite е второто най-сваляно мобилно приложение в Съединените щати въобще, третото такова в Канада и петото във Англия . Apple опреснява данните от потребителската интензивност съвсем в действително време, тъй че резултатите са напълно настоящи.

Мобилната версия на играта носи ядрото на познатия battle royale геймплей, разполагаем за конзоли и районен съд. С други думи, играта ви пуска на един остров дружно с 99 други противници с едничката цел да оцелеете най-дълго. На районен съд Fortnite има конкуренцията на PlayerUnknown’s Battlegrounds , само че сега играта на Epic набира повече инерция.

Заглавието получи и непредвидена реклама, когато рапърът Дрейк стриймна онлайн своя сесия във Fortnite през Twitch и видеото се трансформира в най-котиращото се за платформата. Студиото не е платило нищо на музиканта и всичко е било доброволно.

Epic има намерение скоро да разпрати още предложения , а в това време можете да се регистрирате за поръчка през уеб страницата на студиото.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР