Мултимилионерът Калвин Еър инвестира над 100 милиона долара в изграждането

...
Мултимилионерът Калвин Еър инвестира над 100 милиона долара в изграждането
Коментари Харесай

Хазартен бос вдига суперлуксозен курорт за $100 милиона, спечелени от Bitcoin

Мултимилионерът Калвин Еър влага над 100 милиона $ в построяването на суперлуксозен курорт на карибския остров Антигуа. Роденият в Канада хазартен магнат ще финансира новото си начинание не със заем или с доходи от игрален бизнес, а единствено с облаги, насъбрани от цифрови валути.

Луксозното ваканционно населено място носи името " Еър Резорт " и ще бъде ситуирано на Вали Чърч - един от най-екзотичните плажове на Антигуа. Строителните действия би трябвало да стартират в края на лятото на 2018 година, а курортът се чака да одобри първите си гости през 2021 година

Куротният комплекс ще бъде напълно финансиран от облагите, осъществени от повишението на цената на Bitcoin, в който Еър е ранен вложител. Когато стартира работа, ваканционният център ще сътвори 350 нови работни места.

 Πлaжът Baли Чъpч имa вcичĸи пpeдпocтaвĸи дa ce пpeвъpнe в тoп ĸypopт
Източник:

Πлaжът Baли Чъpч имa вcичĸи пpeдпocтaвĸи дa ce пpeвъpнe в тoп ĸypopт

Курорът е първият от запланувана верига първокласни места за отмора, които ще бъдат развити по целия свят. Всеки комплекс от бъдещата верига ще предлага на гостите си вълнуващи моменти в
казино клуб Bodog, релаксиращи плажни клубове, заведения за хранене от международна класа, конгресен център и уелнес и спа център.

Уелнес центърът ще се стреми да усъвършенства здравето на посетителите си и да се бори със застаряването посредством редица модерни способи. Целта му е да поддържа способността на всеки човек за високо качество на живот.

Хотелския комплекс на 5-звездния курорт ще включва 80 студия и над 30 първокласни жилището с една спалня. Освен тях ще се оферират 8 първокласни еднофамилни къщи, 8 просторни градски къщи и 3 очарователни вили.

Нови туристи, доведени от " Негово превъзходителство "

 Новият курорт ще притегли доста нови туристи
Източник:

Новият курорт ще притегли доста нови туристи

56-годишният предприемач се радва на благоразположението на управляващите в Антигуа и Барбуда и неотдавна бе назначен за специфичен стопански консултант в региона на криптовалутите. Той даже получи дипломатическата купа " Негово превъзходителство ".

" Очакваме сантименталната и вълнуваща идея на курорта да разшири туристическия артикул на Антигуа и Барбуда и да докара нова категория туристи на нашите острови. Очакваме с неспокойствие да работим с господин Еър в този курорт и многото други вложения, които направи в Антигуа ", съобщи министър председателят на карибската страна Гастон Браун.

" Този курорт ще притегли напълно нов пазарен сегмент на туризма на острова - сполучливи търсачи на уелнес, които също желаят да се забавляват. Имотът няма да бъде ол инклузив дестинация. Вместо това неговите улеснения ще бъдат разполагаем на жителите на Антигуа и Барбуда, както и на посетителите ", изясни мултимилионерът.

" Съсредоточаваме се върху основаването на един доста специфичен пазар, курорт от международна класа и незабравимо прекарване, само че и подобен, който да е изгода за по-широката стопанска система на целия остров ", добави той.

Курортният комплекс ще приема цифровата валута Bitcoin Cash, която през предходната година се отдели от Bitcoin, във физически обекти за разплащания и посредством онлайн системата си за резервации.

Хазартен необут, разследван от управляващите

 Калвин Еър обича риска и рисковите прекарвания
Източник:

Калвин Еър обича риска и рисковите прекарвания

Еър, чийто татко е наказан за контрабанда на марихуана, имаше съществени проблеми с канадските и американските управляващи. Той даже получи възбрана да заема поста шеф на обществена компания в Британска Колумбия след скандал за търговия с акции през 90-те години на предишния век.

Загърбвайки тези неуспехи, предприемачът сътвори Bodog, която се трансформира в една от най-големите компании за онлайн
хазарт в света. Ръстът на бизнеса му донесе огромна известност, давайки му опция да бъде жури на телевизионни състезания за долни дрехи по време на най-скъпото спортно събитие в света - " Супер Боул ".

Успехът не спря дотук - мултимилионерът стана основен воин на портрет от 6 страници в списание " Плейбой ". Написаното очевидно се е понравило на Еър, защото той купи 3000 броя от изданието за себе си.

Успехът на Bodog притегли вниманието на американските управляващи, когато през 2006 година канадският предприемач изгря на корицата на списание " Форбс ", озаглавена " Хвани ме, в случай че можеш: Калвин Еър стана доста богат, управлявайки противозаконни
залози по интернет ".

Мултимилионерът увери, че дейностите му са законни поради комплицирана серия от финансови транзакции на 3 разнообразни континента. Обвиненията против Еър, Бодог и други трима канадци бяха отхвърлени през предходната година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР