Мултидисциплинарният художник от Барселона Алисия Фрамис ще бъде първата жена,

...
Мултидисциплинарният художник от Барселона Алисия Фрамис ще бъде първата жена,
Коментари Харесай

Запознайте се с испанската художничка Алисия Фрамис: Първата жена, която се омъжи за холограма

Мултидисциплинарният художник от Барселона Алисия Фрамис ще бъде първата жена, която ще се омъжи за холограма, генерирана от изкуствен интелект, на гала, която ще се организира това лято в музея Depot Boijmans Van Beuningen в Ротердам.

Представете си сътрудник, който постоянно е там, когато имате потребност от него, само че който в никакъв случай не ви дава целувка, прегръдка или каквато и да е форма на любов, включваща най-малкия физически контакт.

Някой с с който споделяте „ сантиментална връзка “, участвайки в дълги диспути, които интелектуално ви подтикват по бездънен метод, само че който в никакъв случай няма да протегне ръка, с цел да смени електрическа крушка или да помогне с носенето на пазарски чанти.

Недей не очаквайте да вдигнат пръст, с цел да измият чиниите, да отворят вратата за посетител или да подадат ръка за помощ, в случай че инцидентно се спънете. От друга страна, можете да разчитате на тяхното наличие непрекъснато и те в никакъв случай няма да нарушат съня ви с хъркането си.

Това разказа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР