Мулти култи китчън готви сладка изненада за своите почитатели -

...
Мулти култи китчън готви сладка изненада за своите почитатели -
Коментари Харесай

Мулти култи китчън пътешества във фабрика за ръчен шоколад

Мулти култи китчън готви сладка изненада за своите фенове - странствуване във фабрика за ръчен шоколад. Да, има такава и тя е близо до Пазарджик - в пловдивския квартал " Прослав ". Там семейство на французин и българка - венсан и Мария Гайо към този момент седма година подготвят ръчно направените шоколадови блокчета отсобствена марка, залагайки на концепцията за изчистен откъм заместители и подобрители артикул, който да е освен апетитен, само че и здравословен. И създаден по безотпадна технология - чувалите стават на здрави чанти, люспите от какао - благоуханен чай.

Семейство Гайо придвижва любовта си към шоколада в производството му през 2011 година Преди това са правили шоколад по същата технология (която включва асортимент, ръчно мелене на какаовите зърна, печене, смилане, прибавяне на нерафинирана захар и опити с предписания, седмици отмора на сместа, наливането й във форми и охлаждане), само че единствено в домашни условия.

За присъединяване в атрактивното кулинарно странствуване, планувано за 24 ноември от 16,00 часа, е нужна предварителна регистрация на http://bit.ly/2PlnhPt, защото местата са лимитирани, осведомят уредниците.

Участниците ще заплатят дарителска такса от 10 лева Със събраните средства ще бъде обезпечена интернационална коледна вечер в домове за остарели хора в региона на Пловдив и Пазарджик и други интеграционни събития.

За спомагателни въпроси: 0879605625, Имейл: [email protected].

*В текста са полвани материали на " Капитал ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР