Мтел вече предлага на своите клиенти приложението ESET Parental Control.

...
Мтел вече предлага на своите клиенти приложението ESET Parental Control.
Коментари Харесай

Мтел пусна приложение, което да пази децата в онлайн пространството

Мтел към този момент предлага на своите клиенти приложението ESET Parental Control. Услугата е ориентирана към сигурността на най-младите консуматори в мрежата и има за цел да ги защищити от най-често срещаните закани в онлайн пространството.

С ESET Parental Control може да се наблюдава в кой интервал от деня, за какъв брой време и на какви игри играят децата, какви уеб сайтове посещават и до какви приложения имат достъп. Приложението разрешава и ограничението на времето и часовия пояс за игра, сърфиране в интернет и обществените мрежи. Услугата разрешава лесни и гъвкави настройки на български език, като когато и да е те могат да бъдат променяни съгласно потребностите на всеки член от фамилията както от телефоните на родителите, по този начин и през портала my.eset.com. В допълнение, родителите могат да получават отчетност на дейностите на всички ползватели на седмична база – или да ги наблюдават в уеб страницата когато и да е.

Освен че обезпечава по-безопасно сърфиране, приложението може да бъде употребявано и като локализатор, като по този метод родителите знаят когато и да е къде се намира детето. Като допълнение, те могат да изпращат и известие, което детето не може да пренебрегне – при приемането му, функционалностите на телефона стават недостъпни, до момента в който известието не бъде доказано.

Услугата може да се задейства със SMS на къс номер 8088, с текст KID, а деактивирането става със изпращане на SMS с текст STOP на същия номер. Преференциалната цена за клиенти на Мтел е 5,95 лв. на месец, а един лиценз е задоволителен да отбраните устройствата на цялото семейство.

ESET Parental Control е едно от трите приложения на световно равнище с премията AV-Comparatives Approved Parental Control Award за 2017 – с над 98% успеваемост на засечените зловредни уеб сайтове.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР