Мтел става А1. След 23 години на пазара и над

...
Мтел става А1. След 23 години на пазара и над
Коментари Харесай

Мтел става А1

Мтел става А1. След 23 години на пазара и над 4,5 сегашни клиенти, първият GSM оператор в България подхваща най-голямата смяна в своята история.

“Днес ставаме част от мощна интернационална марка, каквато е А1. Тя носи нови стандарти за обслужване, единна корпоративна просвета, повече познания и опит. Новият бранд е нашата цел да бъдем водачи ”, съобщи основният изпълнителен шеф на Мтел Александър Димитров на представянето на ребрандирането на телекома в Sofia Event Center.

От компанията подсигуряват, че смяната на името няма да докара до административни промени за клиентите. Няма да има и промени във връзка с телефонните номера и SIM картите в мрежата на телекома. Промяната ще разреши на компанията да подсигурява по-високо качество на своята мрежа.

Ребрандирането на първия мобилен оператор у нас ще донесе нови привилегии за актуалните клиенти.
Всики клиент на мобилна услуга, който смъкна или употребява приложението на телекома Моят А1 ще получи подарък от 10 000 MB мобилен трафик в границите на един месец. Клиентите също ще могат да вършат безвъзмезден тест от един месец на всички нови услуги преди да решат дали да се възползват от тях, а до 31 май телекома предлага 50% отстъпка на определени устройства.

Приобщаването на компанията към главния бранд на нейния притежател А1 Group, която е част от четвъртата най-голяма телекомуникационна група в света America Movil, ще даде опция на А1 България да показа на своите клиенти и достъп до най-новите технологии и нововъведения в бранша.

Името е познато от австрийския телеком, а задачата е да предложи различим бранд на всички пазари, на които участва.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР