Мтел стартира предлагането на три продукта под марката А1, съобщиха

...
Мтел стартира предлагането на три продукта под марката А1, съобщиха
Коментари Харесай

Мтел пуска три продукта под марката А1

Мтел започва предлагането на три продукта под марката А1, оповестиха от компанията. Телекомът основава първия цифров портфейл в България, като актуалните лоялни клиенти на марката ще имат опцията да употребяват кредитна карта, основана от и по изискванията на притежателя A1 Group. Компанията селектира лична серия смарт телефони с 36 месечна гаранция, а клиентите на мобилния оператор ще могат да употребяват платформа за музика сходна на Spotify, която ще съдържа и в допълнение цялата българска, гръцка и сръбска музика.

Главният изпълнителен шеф на телекома Александър Димитров разясни, че услугите ще са налични до няколко седмици, най-късно до първи август. “Нашата цел е освен да свързваме хората, само че да свържем всичко в цифровия свят.  Чрез ребрандирането А1 Group ще ускори наличието в най-важния за нас район – Централна и Източна Европа ”, сподели основният изпълнителен шеф на A1 Group Алехандро Платер.

“Ще сме сполучливи освен когато хората познават марката, само че когато го харесат ”, добави  Димитров.

Телекомът ще заложи на лого в червен цвят, само че също по този начин ще има многообразие от 70 лога, измежду които 3 с български детайли – във тип на мартеница и шевица. Новото лого се чака да бъде променено напълно до 3 седмици.

От компанията се похвалиха с първия двусимволен уебсайт в България досега.

“Не е въпрос да сменим единствено логото, тази смяна ни дава опция да забележим желанията на нашите клиенти ”, изясни Димитров и обясни трите съществени обещания, с които марката ще се преценява.

“От в този момент нататък всеки един наш артикул и услуга ще би трябвало да дава отговор най-малко на едно от тях ”, разясни още той.

Условията са гарантиране качеството на мрежата. За задачата особено приложение ще дава опция, при незадоволително положително качество на сигнала, клиентът да алармира или надлежно да даде добра оценка, което ще му донесе 500 MB мобилен интернет подарък.

Второто заричане е технологията да бъде налична, лесна и потребна. То е обвързвано с установяването на период от три дни за инсталирането на нова услуга и обезпечаване на опцията да няма спиране на сигнала за повече от 6 часа.

Третото предписание от мотото на А1 е  гарантиране на лоялно отношение, успокоение и улеснение за клиентите.

Това ще включва реакция на оператора в границите на 60 секунди да отговори на телефона за връзка *88,  известия за всяка една услуга, която клиентът употребява и опростяване на фактурите, които към този момент ще съдържат информация, с цел да бъде сигурен клиентът, че заплаща за това, което употребява.

Димитров беше безапелационен, че при неспазване на едно от трите съществени обещания, които А1 декларира, клиентите ще бъдат обезщетени по разнообразни способи, включващи безвъзмездни мобилни данни, ваучери за отстъпка при покупка на устройство и обезпечаване на безвъзмездни телевизионни канали.

По мотив ребрандирането, компанията прави подарък на всеки собствен сегашен клиент от 10 000 MB мобилен интернет.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР