Мтел спорт 2 ще излъчи мача между непобедения на професионалния

...
Мтел спорт 2 ще излъчи мача между непобедения на професионалния
Коментари Харесай

"Мтел спорт 2" ще излъчва мача на Мейуедър и Макгрегър

" Мтел спорт 2 " ще излъчи мача сред непобедения на професионалния боксов кръг Флойд Мейуедър и звездата на смесените бойни спортове Конър Макгрегър. Историческият дуел ще е в Лас Вегас в ранните часове на 27 август.

Очакванията са мачът сред 40-годишния американец и 27-годишния ирландец да разбие върховете по доходи и гледаемост, които сложиха Мейуедър и Мани Пакиао в конфликта за международната купа в среднолека категория през 2015 година

Срещата ще бъде по разпоредбите на професионалния бокс, макар че Макгрегър в никакъв случай не се е боксирал - нито като дилетант, нито като експерт. През ноември той стана първият войник, притежаващ по едно и също време международните трофеи в две разнообразни категории на UFC, а тази година се снабди с боксов лиценз.


© Reuters

Мейуедър не се е боксирал от декември 2015 година Той приключи кариерата си, откакто записа 49-а победа от 49 мача и изравни върха на Роки Марчиано. 40-годишният американец завоюва международните трофеи в пет дивизии и проработи над 800 милиона $ на кръга, 300 от които в мача с Пакиао.

Едва петима души в цялата история на спорта могат да се похвалят с по-големи доходи - лицето на баскетбола Майкъл Джордан, легендите на голфа Тайгър Уудс, Арнолд Палмър и Джак Никлаус и седемкратният първенец във Формула 1 Михаел Шумахер. След мача с Макгрегър Мейуедър евентуално ще напредне най-малко с едно място в тази ранглиста.

Очаква се двамата да завоюват по 100 милиона $, а дуелът им да генерира доходи от 600 милиона. Най-евтините билети за шоуто в T-Mobile Arena са 500 $, а местата към кръга приблизително 10 333 $, като има и такива за 19 000. Залата ще събере над 20 000 фенове.

 Макгрегър приветства Мейуедър на последната им взаимна конференция
© Reuters

Макгрегър приветства Мейуедър на последната им взаимна пресконференция
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР